Ricinusolajat használók! Mennyi idő után tapasztaltatok hajnövekedést? Töményen kenitek fel, vagy keveritek oliva vagy étolajjal?
Szia :) én hetente egyszer használom,és nem higítom semmivel. Fésüvel felkenem,hogy mindenhova jusson bőven :)
2-3 hét után már észre lehetett venni,bár akkor heti 2 szer használtam :D
Nem mindenkinél okoz hajhullást és nagyon sokunknak igen is nőtt, dúsabb, fényesebb és selymesebb lett tőle a hajunk.
1,5 hónap után láttam az eredményét. Olívaolajjal hígítottam.
Ez nagy hülyeség.!
Első vagyok.! Ha kihullik a haj,nem az egész,hanem a haj végén az elégetett rész,és abból se soj.Patikában mondták h sokan terjesztenek hülyeséget,mer inkább leszólják mindhogy kipróbálják.semmi baja nemlesz a hajadnak,én még szempillára is kipróbáltamés sokkal hoszabb és dúsabb lett.
Ne higyj a hülyeségeknek,nyugodtan próbáld ki :D
Érdekes módon nekem is bevált. Heti 1x használom és 1-1,5 hónap után vettem észre, hogy ott, ahol eddig nagyon kevés hajam volt, rengeteg babahajam lett (Mickey-egér effektus). Fodrászom is megjegyezte, hogy milyen sok kis hajam van és milyen dús lett a tövénél.
Kókuszolajjal keverem. Étolajjal eszembe nem jutna, az már egy többszörösen feldolgozott, nagyrészt szintetikus olaj, sok köze már nincs a napraforgóhoz.
Egyébként akik hajhullást tapasztaltak, azoknak a legtöbbje ősszel, tavasszal kísérletezgetett a ricinussal, amikor alapból is hajhullásos időszak van. Illetőleg valóban nem szabad néhány óránál tovább rajta hagyni, mert nem tud lélegezni a hajas fejbőr. 2-3 óra alatt szépen megszívja magát a haj, annyi elég neki. Akinek bevált az egész éjszakázás, akkor csinálja úgy, de eleinte én tuti csak 1-2 órára hagynám fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!