Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajszártó károsítja a hajat...

A hajszártó károsítja a hajat kinek jobban, kinek kevésbé. De télen mi a helyzet? Nem fáznak meg a hajhagymáim, ha szobahőmérsékleten szárad hajszárító nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem fázik a fejem olyankor például :S
2009. aug. 22. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Télen-nyáron hajszárítózok és 3 naponta mosom a hajamat. Semmi baja nincs. Viszont mindig az alacsonyabb hőfokon használom.
2009. aug. 22. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán szárítom a hajam, télen sem, este megmosom és lefekszem, a hajamat törcsire rakoma fejem vfölé(hosszú hajam van) és reggelre megszárad..ha enm szárad meg teljesen a suliba készülődés közben megszárad, vagy esetleg páér másodperc hajszárító és kész.
2009. aug. 22. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:

tavasszal-nyáron-ősszel egyáltalán nem szárítok hajat,mert úgysem úgy áll ahogy én akarom ezért vasalom.Akkor meg elég a vasaló melege is a hajamnak,bár nem látszik nagyon,hogy vasalom:)

télen mikor megmosom a hajam hagyom kicsöpögni a vizet majd törölközőbe betekerem így felszívja a hajamból a vizet.Utána eddig kb. 10-15percig szárítottam nem túl meleggel főleg a fejtetőmet,így utána nem fázott.Most ki lett ritkítva és levágva,most szerintem 5percet fogom szárítani max.

Mellette használok pakolást,hogy szép fénye legyen a hajamnak:)

14/L

2009. aug. 22. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyáron nem szoktam hajszárítózni, illetve tavasz vége vagy ősz eleje felé, amikor már/még jó az idő.

Amikor viszont igen, akkor hideg levegőt fújok rá, csak akkor meleget (a legalacsonyabb hőfokon!), amikor kezd fázni a fejem. Hajszárítás előtt tekerd "turbánba" a hajad, ettől jócskán szárad, és nem kell annyit hajszárítózni. Én ezt csinálom, és egészséges a hajam:D

2009. aug. 22. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor fáznak meg a hajhagymáis, ha vizes hajjal mész ki a hidegbe! De ha este megmosod, reggelre megszárad, vagy készülődés közben! A lényeg, hogy ne éjfélkor mosd meg:D

hanem pl este 7-8 fele:), akkor megszárad reggelre:)

2009. aug. 22. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
fodrász lánya vagyok és sszárítsd meg mert ha llefekszel vizes hajjal akkor töredezni fog ha valakinek hosszú haja van az néha tekergesse fel nagy hajcsavaróre és akkor nem olyan lapi
2009. aug. 22. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2009. aug. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!