A hajszártó károsítja a hajat kinek jobban, kinek kevésbé. De télen mi a helyzet? Nem fáznak meg a hajhagymáim, ha szobahőmérsékleten szárad hajszárító nélkül?
tavasszal-nyáron-ősszel egyáltalán nem szárítok hajat,mert úgysem úgy áll ahogy én akarom ezért vasalom.Akkor meg elég a vasaló melege is a hajamnak,bár nem látszik nagyon,hogy vasalom:)
télen mikor megmosom a hajam hagyom kicsöpögni a vizet majd törölközőbe betekerem így felszívja a hajamból a vizet.Utána eddig kb. 10-15percig szárítottam nem túl meleggel főleg a fejtetőmet,így utána nem fázott.Most ki lett ritkítva és levágva,most szerintem 5percet fogom szárítani max.
Mellette használok pakolást,hogy szép fénye legyen a hajamnak:)
14/L
Nyáron nem szoktam hajszárítózni, illetve tavasz vége vagy ősz eleje felé, amikor már/még jó az idő.
Amikor viszont igen, akkor hideg levegőt fújok rá, csak akkor meleget (a legalacsonyabb hőfokon!), amikor kezd fázni a fejem. Hajszárítás előtt tekerd "turbánba" a hajad, ettől jócskán szárad, és nem kell annyit hajszárítózni. Én ezt csinálom, és egészséges a hajam:D
Akkor fáznak meg a hajhagymáis, ha vizes hajjal mész ki a hidegbe! De ha este megmosod, reggelre megszárad, vagy készülődés közben! A lényeg, hogy ne éjfélkor mosd meg:D
hanem pl este 7-8 fele:), akkor megszárad reggelre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!