Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadresszet miért nem...

Leos pg kérdése:

Tornadresszet miért nem használnak az emberek?

Figyelt kérdés
Én szerintem nagyon jó dolog a tornadressz! Mindenkinek kőne használni tornadresszet! Vannak fényes, és csillogós, rövid, és hosszú ujas, és ujjatlanok is vannak! A tornadressz az a legjobb megoldás a táncra, és a tornára is, ja meg strandra is jó! Ja meg otthon abban lenni, az is jó! Vannak felnőtt méretben is! Fiú, leány, férfi, és nő is használhat(na) tornadresszet!

2022. dec. 27. 13:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Melegben elég sokat használom.
2023. jún. 2. 08:04
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
használunk mai napig. :)
2023. jún. 28. 15:00
 23/41 anonim ***** válasza:
95%

Tornász vagyok így sok dresszem van nekünk versenyen és edzésen is kötelező , szeretem hordani semmi gondom nincs vele , konkrétan alig van rendes polom mivel vagy body van rajtam vagy croptop . Torna tagozatos suliba jártam mindig is így általánosban is kötelező volt a dressz illetéke most középsuliban is kötelező , bár itt csak kék lehet és semmilyen minta és csak az a fajta a mit a suli elfogad ami egyépként állandóan bevág pedig jó a méret , kényelmetlen és borzalmas az anyaga . Nyáron elején megsülünk benne télen szinte megfagyunk főleg ami most volt tél , hogy szinte semmi fűtés nem volt a suliban és nem vehettünk fel rá semmit se egy nadrágot sem egy pulóvert ami mondjuk senki sem értett . Főleg , hogy edzésen és versenyen is amikor pihenés van akkor kimondottan az edzőnk kéri , hogy legalább egy melegítőt vegyünk fel ( télen ) , hogy ne fázzunk meg .

Suliban abból volt probléma , hogy most nyár elején amíg volt suli én az egyik régebbi versenydresszem vittem tornaórára ami kényelmes , nem vágbe és jó az anyaga is illetve kék mivel a suliban a kék torna cucc a kötelező csak mivel nem az amit a suli elfogad így eléggé ment probléma főleg amikor megmondtam a tanárnak , hogy rettentő meleg van és borzalmas az a dressz amit a suli kötelez . Konkrétan be hívott az igazgató neki is el mondtam , hogy igen nyilván drágább sokkal , de sokkal kényelmesebb és jobb az anyaga is azoknak a dresszeknek amiket edzésen és versenyen hordok nyilván a verseny dressz teljesen más mivel az nem egy fix mérettàbla alapján készül , hanem az ránk készül méretre , mivel egy verseny van , hogy el tart egész nap és emiatt is fontos a jó méret , jó anyag és az , hogy kényelmes legyen mivel rajtunk van akár 10-16 órát is egy komolyabb versenynapon . Annyi volt a válasza a suli igazgatónak , hogy nincs mindenkinek pénze drága cuccokra és a suli akkor is csak azt az egy fajtàt fogadja el , hiába mondták neki szüleim is , hogy oké a szint megkötik , de azt , hogy ki hol és milyen fajtát vesz azért abba nem kellene ennyire belekötni . Nekem sem azért van drága dresszem , mert drága , hanem nekem a sport miatt is kell illetve fontos , hogy jól érezzem benne magam azaz mint írtam kényelmes legyen és jó anyaga legyen .

2023. júl. 3. 11:50
 24/41 anonim válasza:
5%
Tornadressz már óh divatú
2023. júl. 18. 17:49
 25/41 anonim válasza:
0%
Kényelmetlen
2023. júl. 18. 18:08
 26/41 anonim ***** válasza:
95%
Lehet óh divatu, de nekem az egyik kedvencem. Már most nagyon jó minőségű és méretben is lehet kapni őket. Igen anno nem igazán voltak jók, de a mostani tornadressznek nekem ebben az időben nem igazán van párja. Nekem igen is nagyon kényelmes. És szívesebben fel veszem mint bármi mást.
2023. júl. 18. 19:05
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval teljesen egyetértek.

Igaz én most kezdtem el hordani ebben az évben. De nekem nagyon be jön. És itthon szinte mindig ebben vagyok ha tehetem.

2023. júl. 19. 06:18
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ódivatúnak mondani a tornadresszt, mivel ma nem annyira általános a használata, mint pár évtizeddel ezelőttig. Ugyanakkor, mivel ma kevésbé mindennapos, pont a ritkasága teszi különlegessé, alkalmivá. Tornászok versenyen ma is hordják. Feleségem jár tornázni egy csoportba. Az edzéseken általában sortban és topban edzenek, de amikor bemutató órát tartanak valahol, akkor egységes csapatdresszben vannak.
2023. júl. 19. 07:11
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a tornadressz egy igen különleges ruha. Mivel a vélemények igen eltérőek eme ruhadarabról, így nem csoda hogy aki nem szereti az természetesen nem hordja illetve ellene van. Viszont ott a másik fele aki viszont pont az ellenkezőjét mondja és állítja és ő bizony szereti és hordja.

Nem nagyon lehet itt igazságot tenni. Mivel kb fele-fele arányában vannak.

Szerintem aki szereti az nyugodt szívvel hordja aki nem az meg ne hordja. Ez szerintem így korrekt.

2023. júl. 23. 17:39
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál szeretem ritka aki szereti a dresszt, nekem van elég jó minőségű, én szeretem viselni. Saját magamnak vettem, ki akartam próbálni és jó, be vált.
2023. aug. 20. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!