Mikortól érdemes felvennem hosszú nadrágot és kabátot? Hány fok alatt?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre hidegebb van, ha kimegyek mindig fázik a kezem. Kesztyűt mostmár hordani fogok.2022. dec. 14. 15:48
12/15 anonim válasza:
Jó kemény vagy, én már november közepén is vastag nadrágban és combközepes pufi télikabátban, kötött sapkában jártam.😂 Szóval nem tudom mennyire lehet releváns a véleményem egy magadfajta embernek, de én azt javaslom decemberben azért gondolkodj el a hosszúnadrágon, és legalább a kabáton, ha sapkán, sálon és kesztyűn nem is.😀
13/15 A kérdező kommentje:
Mostmár hordok pulóvert, de annyira nincs hideg, errefelé 10 fok van mostanában.
Sálat már szoktam hordani, lassan kesztyűt is fogok!
2023. jan. 1. 18:01
14/15 anonim válasza:
Itt tegnapelőtt 14 fok volt, tegnap 18, derült idő. Még a gyerekeknek is megengedgem, hogy rövidnadrágban legyenek.
15/15 A kérdező kommentje:
Még van az előnye is, hátránya hogy nincs hó:(
Reméljük még lesz
2023. jan. 2. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!