Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikortól érdemes felvennem...

Mikortól érdemes felvennem hosszú nadrágot és kabátot? Hány fok alatt?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre hidegebb van, ha kimegyek mindig fázik a kezem. Kesztyűt mostmár hordani fogok.

2022. dec. 14. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze, vetítsetek csak.
2022. dec. 15. 07:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó kemény vagy, én már november közepén is vastag nadrágban és combközepes pufi télikabátban, kötött sapkában jártam.😂 Szóval nem tudom mennyire lehet releváns a véleményem egy magadfajta embernek, de én azt javaslom decemberben azért gondolkodj el a hosszúnadrágon, és legalább a kabáton, ha sapkán, sálon és kesztyűn nem is.😀
2022. dec. 31. 18:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Mostmár hordok pulóvert, de annyira nincs hideg, errefelé 10 fok van mostanában.

Sálat már szoktam hordani, lassan kesztyűt is fogok!

2023. jan. 1. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt tegnapelőtt 14 fok volt, tegnap 18, derült idő. Még a gyerekeknek is megengedgem, hogy rövidnadrágban legyenek.
2023. jan. 2. 08:28
 15/15 A kérdező kommentje:

Még van az előnye is, hátránya hogy nincs hó:(

Reméljük még lesz

2023. jan. 2. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!