Éjszakára járok dolgozni, és hazafelé a kora reggeli 5-6°-os időben majd megfagyok, úgy fázom. Szerintetek érdemes lenne máris felvennem a téli cuccokat, vagy várjak még? Többi lent...
Figyelt kérdés
Azért nem tudom eldönteni, mert a szervezetnek alkalmazkodnia kellene fokozatosan a hideghez, és ha már így szeptember végén elkezdek, még ha csak a hajnali hidegben is télibe öltözni, akkor lehet hogy ez nem történik meg, és télen is jobban fázom majd. Már a családtól is megkaptam a kérdést, mikor csomagoltam ki a télikabátot, kesztyűt, sapkát stb. hogy "Mi lesz veled akkor télen?"
Viszont alapból nagyon fázós vagyok, és ilyen szeles időben már jól esik az állig cipzárazott/bepatentolt combigérő pufi télikabát, sapka, kesztyű, mert sokat kell sétálnom hazáig.
2022. szept. 21. 17:08
2/15 anonim válasza:
En 10-re jarok dolgozni es teli kabatban megyek, mert egesz nap szet fagyok. Szoval mar teliesitettem a ruhataram.
3/15 anonim válasza:
Reggel ötkör kelek, délután 4-ig kinn vagyok. Voltak már 5 fokok. Igen, meleg hosszúszárú zoknit veszek, arra nadrág, bokacsizma, póló, pulcsi, arra rá polárbéléses kabát. És így is volt már, hogy fáztam.
4/15 anonim válasza:
Ősszel miért kell téli cucc (hogy a te szavaiddal éljek)?
Erre valók az átmeneti ruhák, és a réteges öltözködés.
5/15 A kérdező kommentje:
#5 Lehet kicsit lustaság részemről, mert elég körülményes jól felöltözni rétegesen, egyszerűbb felkapni a télikabit.
2022. szept. 21. 17:26
6/15 anonim válasza:
Pulcsi mellett is el tudom viselni én is a hosszú fazonú pufi kabátot, szerintem Te is nyugodtan vedd fel. Inkább mint hogy szipogj utána.
7/15 anonim válasza:
És télen a -15 fokban mit veszel majd fel? Három kabátot egymás tetejére?
8/15 anonim válasza:
Figyelj, az normális, hogy hidegben felöltözünk. Ha júliusban lenne 0 fok, akkor a családod strandra menne, mert július van? Attól mert melegen tartod magad, nem fogod kevésbé bírni a mínusz húszat. Majd ha tényleg -20 lesz egyszer, akkor majd kitalálod, hogyan oldd meg. Addig fölösleges kínoznod magad egy jövőbeli eshetőség miatt.
9/15 anonim válasza:
Akik azon abajognak, hogy mi lesz majd a kérdezővel télen, honnan veszik, hogy pár hónap múlva drasztikusan hidegebb lesz? Tavaly karácsonykor tavaszi kabátban meg kabát nélkül flangáltak az emberek a pesti váráron, mert annyira meleg volt. Ők meg öltöztek volna be 30 réteg pufajkába, mert "tél van"? Az aktuális hőmérséklethez kell öltözködni, nem annak megfelelően, hogy milyen időjárást várnánk el elméletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!