Éjszakára járok dolgozni, és hazafelé a kora reggeli 5-6°-os időben majd megfagyok, úgy fázom. Szerintetek érdemes lenne máris felvennem a téli cuccokat, vagy várjak még? Többi lent...
Azért nem tudom eldönteni, mert a szervezetnek alkalmazkodnia kellene fokozatosan a hideghez, és ha már így szeptember végén elkezdek, még ha csak a hajnali hidegben is télibe öltözni, akkor lehet hogy ez nem történik meg, és télen is jobban fázom majd. Már a családtól is megkaptam a kérdést, mikor csomagoltam ki a télikabátot, kesztyűt, sapkát stb. hogy "Mi lesz veled akkor télen?"
Viszont alapból nagyon fázós vagyok, és ilyen szeles időben már jól esik az állig cipzárazott/bepatentolt combigérő pufi télikabát, sapka, kesztyű, mert sokat kell sétálnom hazáig.
Tleen igy is ugyis fazol. Szoval valaszthatsz hogy most is vagy most nem.
Amugy meg nyilvan ha fazol, oltozz fel. Poko, pulcsi, kabat. Ha hidegebb lesz, polo, dupla pulcsi, kabat. Ha annal is hidegebb, triko, duplapulcsi, kabat.
Alulra van a nadrag. Vastag nadrag. Harisnya plusz vastag nadrag. Vastag harisnya plusz nadrag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!