Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Éjszakára járok dolgozni, és...

Éjszakára járok dolgozni, és hazafelé a kora reggeli 5-6°-os időben majd megfagyok, úgy fázom. Szerintetek érdemes lenne máris felvennem a téli cuccokat, vagy várjak még? Többi lent...

Figyelt kérdés

Azért nem tudom eldönteni, mert a szervezetnek alkalmazkodnia kellene fokozatosan a hideghez, és ha már így szeptember végén elkezdek, még ha csak a hajnali hidegben is télibe öltözni, akkor lehet hogy ez nem történik meg, és télen is jobban fázom majd. Már a családtól is megkaptam a kérdést, mikor csomagoltam ki a télikabátot, kesztyűt, sapkát stb. hogy "Mi lesz veled akkor télen?"

Viszont alapból nagyon fázós vagyok, és ilyen szeles időben már jól esik az állig cipzárazott/bepatentolt combigérő pufi télikabát, sapka, kesztyű, mert sokat kell sétálnom hazáig.

2022. szept. 21. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Két hete annyi volt a napi legalacsonyabb hőmérséklet, mint most a legmagasabb. Gyorsan hűlt le idén, kell idő hozzászokni.
2022. szept. 21. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Melegebben öltözni már nagyoon fontos a mai időjárásban.
2022. szept. 21. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Tleen igy is ugyis fazol. Szoval valaszthatsz hogy most is vagy most nem.

Amugy meg nyilvan ha fazol, oltozz fel. Poko, pulcsi, kabat. Ha hidegebb lesz, polo, dupla pulcsi, kabat. Ha annal is hidegebb, triko, duplapulcsi, kabat.

Alulra van a nadrag. Vastag nadrag. Harisnya plusz vastag nadrag. Vastag harisnya plusz nadrag

2022. szept. 21. 22:13
 14/15 NTBS ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudni.
2022. szept. 22. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán már te is megfigyelted, hogy a hőmérséklethez teljesen észrevétlenül alkalmazkodik a testünk. Ha hirtelen változás van, akkor azt nehezen követi le, pl.ha hidegből melegbe lépsz, azonnal ledobsz mindent magadról, de idővel elkezdhetsz visszaöltözni, mert rájössz, hogy azért a 18 fok sem túl meleg, csak a nullához képest tűnik annak egy negyed óráig. Vagy ha visszaemlékszel, hogy milyennek érzékelsz 23 fokot nyáron (hűvösnek), télen (melegnek).
2022. szept. 29. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!