Kinek milyen matrac vált be reggeli hátfájára? Elöregedett a matracom, és szenvedek
Figyelt kérdés
Egy ideje úgy kelek mintha agyonvertek volna. Zsákrugós matracom van, megfordítottuk, ideig-óráig sokkal jobb volt, de most megint ugyanaz a probléma.
Most utánaszámoltam, 10 éves matrac minimum, 180x200, ketten alszunk rajta. Vélhetően elöregedett? Ettől fájhat a fátam ennyire? Semmi más nem változott.
2022. máj. 31. 09:26
1/3 anonim válasza:
10 év alatt öregedtél, a reggeli merevség már játszhat. Kérdés a korod. Egyébként mindenkinek más matrac jó, bemész egy áruházba, és fekvéssel kiválasztod mi jó neked.
2/3 A kérdező kommentje:
30 vagyok! Azért is lep meg, hogy ezzel kínlódok. 5 éve még bármin, bárhol tudtam aludni, földön, fűben, domboldalban, kanapén, viszont most 30 éves koromra teljesen érzékeny lettem.
2022. máj. 31. 09:44
3/3 anonim válasza:
Sajnálom, dupla ennyi vagyok és tudom lesz ez még rosszabb is:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!