Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki harisnyát vesz fel nadrág...

Aki harisnyát vesz fel nadrág alá és egész nap irodában van, az leveszi vagy nem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem hidegben van aztán a munkahelyen és bevállalja a macerát vele, hogy levegye, majd vissza fel induláskor.
2022. dec. 6. 11:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Ez engem is érdekelne. Rettenetesen fázok útközben, de se meggyulladni nincs kedvem, se a budiban akrobatikázni a harisnyával napi 2-6 alkalommal. :D
2022. dec. 6. 12:02
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam. Engem nem zavar a harisnya, nincs melegem. Ezért van rajtam, hogy ne fázzak.

A wc-n se zavar. Legalább ott ne kelljen sietnem és rohannom. Belefér az a plusz fél perc bíbelődés amíg vissza nem húzom magamra.

Alternatív megoldás pedig a térd zokni.

2022. dec. 6. 12:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Én is magamon hagyom, fáradtan nincs kedvem vele küzdeni, max csak otthon fürdés előtt már.
2022. dec. 6. 12:12
 4/18 anonim ***** válasza:
3%
Vedd le a nadrágot, a harisnya maradhat odabent, úgy kevesebb macera.
2022. dec. 6. 12:19
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

(#1 vagyok, az akrobatikázást arra értettem, hogy cipő le, nadrág le, harisnya le, nadrág fel cipő fel. Mindezt napi többször amikor beérek meg ha indulok valahova)

Ez remélem trollkodás, bár annak elég gyenge.

2022. dec. 6. 12:21
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem veszem le.
2022. dec. 6. 12:23
 7/18 A kérdező kommentje:
5 Én tudom miről beszélsz, a zoknit kihagytad :) Legalábbis én veszek azt is :)
2022. dec. 6. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
Én magamon szoktam hagyni, úgyis kimegyek egy-másfél óránként egy cigiszünetre 😅
2022. dec. 6. 14:10
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan azért jár a lepontozás mert dohányzok? XD
2022. dec. 6. 17:32
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik igen... XD gratulálok, ez a csoport is kezd lesüllyedni a nők egészsége szintjére. Nagy kár
2022. dec. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!