Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van,aki még vesz fel ilyen...

Van,aki még vesz fel ilyen hidegben régifajta bordás pamutharisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen szeretem ezt a

fajta harisnyát.Gyerekkorom óta hordom,és nem szívesen cserélném le más aláöltözős nadrágra.A jégeralsót,mackónadrágot utálom,mert utóbbi nagyon vastag,az előző meg buggyos!A nejlonharisnya meg sehogy se jön be!Pedig próbáltam,de könnyen kiszakad,meg felőlem.lehet akárhány denes,semmit se melegített!Sajnos az ezredforduló óta nem kapható ilyen bordás kötött harisnya Magyarországon, csak azok a kínai ,semmit nem érő harisnyák.Így addig kutattam(majdnem 20 évig),amíg nem találtam pont ugyanilyet külföldön.Ott még van rá igény, és sajnálom,de én ezt a fajta harisnyanadrágot szeretem.Főleg,mert nagyon praktikus.Férfi létemre, és leszarom,hogy ki mit mondd rá,nem érdekel!Van sötétbarna,fekete,sötétkék,antracit szürke,olivazöld,szürke,farmerkék,sárga,piros,rózsaszín,fehér színekben. Igaz,kicsit sokba kerül(42 euro,szállítás+pkg/db.)de ez már nem pamutból készül,hanem gyapjúból

Van,ami múlik,és van,ami örök!

2022. nov. 21. 11:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem inkább megfagynék, mint hogy harisnyát hordjak. Nem tudom magamon elviselni, kényelmetlennek tartom és minden bajom van tőle. A barátaim nagy része viszont hord, nem látok benne semmi furcsát.
2022. nov. 21. 12:06
 2/23 szvicsi ***** válasza:
100%
Én aláöltözetnek futó leggings-et hordok, melyet a Decathlonból szerzek be kb 4-5 eFt-ért. Ha olyan az idő akkor nagyon jó melegen tart és elvezeti az izzadságot, így nem vizes cuccban kell mászkálnom. Amúgy én is férfi vagyok és még annyit, hogy ezen ruha darabra akkor akadtam, amikor én is futni kezdtem. Van belőle nyári és téli (bélelt) hosszú és rövid fazonú is, mondjuk a 3/4-est egyszer próbáltam az nem jött be.
2022. nov. 21. 12:46
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Fel nem venném. Lehet kapni rendes thermo-nadrágokat, nem is túl drágán, teljesen jók.

[link]

2022. nov. 21. 12:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is csak ez a harisnya jöhet szóba lehet kicsit ó divatunak tűnik, mivel itthon tényleg ki ment a divatból, és nem lehet már szinte sehol sem találni. De adtól függetlenül én is nagyon szeretem ezt.
2022. nov. 21. 13:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Csomó boltban van ilyen... Én mondjuk jobban szeretem a sima thermo kivitelt.
2022. nov. 21. 14:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én. Ma például fekete volt rajtam. Ha azokra a jó "kommunista" darabokra gondolsz.

23L

2022. nov. 21. 15:29
 7/23 A kérdező kommentje:
5.válaszoló!Ha egy csomó boltban lenne ilyen,akkor az nagyon jó lenne.Amiről én beszélek,az 1:1- és finoman bordázott harisnyanadrág patentkötéssel.Amiket ma kapni lehet,azok sima felületűek,de nem is olyan tartósak.
2022. nov. 21. 16:34
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre is sejtettem, hogy "bordás harisnya" alatt a bordás harisnyára gondolsz. :))) Erre írtam, hogy csomó boltban van.

2022. nov. 21. 16:43
 9/23 A kérdező kommentje:

8- as válaszoló!

Az első két kép az a bordás pamutharisnyanadrág, amiről a kérdés szól! Ha ilyet lehet találni bárhol Magyarországon,hát igencsak meglepőnek.

A másik két képen olyan pamutharisnya van,amit mindenhol lehet kapni!

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 21. 19:18
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A Váci út - Gyöngyösi utca sarkon lévő zokni nagykerben láttam ilyen bordásat több színben is. Magánembereket is kiszolgálnak.
2022. nov. 21. 21:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!