Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van,aki még vesz fel ilyen...

Van,aki még vesz fel ilyen hidegben régifajta bordás pamutharisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen szeretem ezt a

fajta harisnyát.Gyerekkorom óta hordom,és nem szívesen cserélném le más aláöltözős nadrágra.A jégeralsót,mackónadrágot utálom,mert utóbbi nagyon vastag,az előző meg buggyos!A nejlonharisnya meg sehogy se jön be!Pedig próbáltam,de könnyen kiszakad,meg felőlem.lehet akárhány denes,semmit se melegített!Sajnos az ezredforduló óta nem kapható ilyen bordás kötött harisnya Magyarországon, csak azok a kínai ,semmit nem érő harisnyák.Így addig kutattam(majdnem 20 évig),amíg nem találtam pont ugyanilyet külföldön.Ott még van rá igény, és sajnálom,de én ezt a fajta harisnyanadrágot szeretem.Főleg,mert nagyon praktikus.Férfi létemre, és leszarom,hogy ki mit mondd rá,nem érdekel!Van sötétbarna,fekete,sötétkék,antracit szürke,olivazöld,szürke,farmerkék,sárga,piros,rózsaszín,fehér színekben. Igaz,kicsit sokba kerül(42 euro,szállítás+pkg/db.)de ez már nem pamutból készül,hanem gyapjúból

Van,ami múlik,és van,ami örök!

2022. nov. 21. 11:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

10.válaszoló!

Igen,tudom! Régen sokat jártam oda,amikor még bordás lábfejes harisnyák is kaphatóak voltak.De azok,amik most ott vannak,lábfej nélküliek.

Épp egy hete voltam ott, vettem egy sötétbarna xl,és egy szürke xxl- es méretűt.Csúnyán befürödtem mindkettővel.Az xl- és,épphogy csak jó rám,majdnem szűk,az xxl- est meg alig bírtam a combomra felhúzni,olyan szűk volt.Szerencsére sikerült másnak elpasszolnom őket!

2022. nov. 22. 00:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet hordok.
2022. nov. 22. 05:32
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha megnyerném az ötös lottót,elkezdeném gyártani ezt a harisnyanadrágot sok színben!Felnőtteknek,gyerekeknek egyaránt!És csak ilyet! Igaz egyenlőre kísérleti jelleggel,de biztosan ezt csinálnám.Egyrészt,mert én is ilyet hordok,másrészt meg véget vetnék ennek,hogy nálunk Magyarországon nem lehet ilyet kapni hosszú évek óta.Ahogy a kérdező írta,elég horror áron lehet hozzájutni,és 8-11 nap a szállítás.
2022. nov. 22. 07:07
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

En dyerekkorpmban hordtam ilyet

Most vastag nejlonharosnyat hordok. Pasiként

2022. nov. 22. 07:34
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem mit nem értesz.

Egy csomó ruhaboltban látok ilyet, mint ahogy már 2x írtam.

(#8)

2022. nov. 22. 08:29
 16/23 A kérdező kommentje:

13.

Veled kár vitatkozni! Linkeltem 4 képet,az első nem sikerült,de s többi 3 igen.Nézd már meg a külömbséget! Jó napot!

2022. nov. 22. 14:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is teljesen oda van ezért a bordázott harisnyanadrágért, ő is csak ezt veszi fel:)!

Ő is mindig morog meg ku van akadva hogy nem lehet kapni sehol sem. Szerencsére a googlen mindig talál egy, párat igaz tényleg nem olcsó, meg megis szokta kérdezni hogy nem e baj ha vesz, persze mindig mondom neki hogy nyugodtan hiszen te ezt szereted akkor vedd meg és annyi amennyi.

2022. nov. 23. 11:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Mindenki látja a különbséget. Mit szeretnél mondani ezzel?

2022. nov. 23. 11:27
 19/23 A kérdező kommentje:

Kedves 18- as!

Csak azt akarom mondani,hogy az egyik hagyományosan bordázott,a másik sima felületű harisnyanadrág.Ez utóbbit szinte mindenhol lehet kapni,csak nem ártana kicsit jobban kinyitni a szemet!Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni neked! Ha továbbra sem érted, őszintén sajnálom!Az előbbi klasszikus bordázott harisnyanadrágot már sehol se lehet kapni,megismétlem ,sehol itt Magyarországon!Esetleg,ha nem sajnálja valaki kinyitni a pénztárcáját,Németországban esetleg tud rendelni szakasztott ugyanilyet.Már a gyerekeken is nagyon ritkaságnak számít. Felváltotta a leggings,meg a tré minőségű kínai harisnyák! Na,hát az olyan is,olcsó húsnak híg a leve!

2022. nov. 23. 16:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem kell magyarázni mert elsőre is felfogta mindenki. Pont ezt nem értem, hogy miért tartod szükségesnek újra és újra és újra kifejteni, mikor az elejétől kezdve mindenkinek egyértelmű hogy miről van szó...

Majdnem bármilyen boltba megyek, látok ilyen bordás rémséget. Fast fashiom boltokban, de még az aldiban is van. Tudom, mert véletlenül megvettem pedig én utálom ezt a típust.

2022. nov. 24. 07:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!