Miért ilyen népszerű manapság a cosplay, még hétköznapi viseletben is?
Parókán kívül nem számít a ruha cosplaynek, tehát nem cosplay, mivel ez itt öltözködés kategória és itt az ember ruháját kell értékelni, nem pedig a haját, vagy az arcát.
De ha annak számít akkor amit én linkeltem az is az, egy jó Sherlock Holmes.
Ezt mondom, itt pont az lenne a lényeg hogy a ruhát értékeljétek, de ti azon akadtok fent hogy éppen ki hordja a ruhát.
És nem fogok csak azért 5-10 perccel tovább keresgélni, hogy találjak egy ugyanolyan képet amin csak a ruha van rajta.
"Mert az emberek direkt rámennek a kérdésre, mert próbálnának segíteni, és cosplayeket látnak"
Amúgy ez is hülyeség, mert írtam ki nem cosplayes kérdéseket is, és azokra 0 vagy max 1 válasz jön, ami olyan hogy haszontalan.
Tehát a cosplayes kérdésre csak az emberek ráugranak és nem segíteni akarnak, hanem ha meglátnak egy kis részletet a képen aminek semmi köze a kérdéshez, már írják a hülyeséget, ezekre a kérdésekre általában ezért jön 10-15 válasz is, míg a normálisokra egy sem. Ugyanígy most is ez a helyzet, nem vagy képes beismerni, hogy csak az arca miatt hívod cosplaynek, azonban én a ruháról kérdezek, tehát egyáltalán nem kellene számítania, hogy ki hordja az outfitet. Olyan részeltekbe köttök bele, amik nem is érdekesek, csak hát valamibe azért mégis kössünk bele, ne pedig normális választ adjunk a kérdésre.
Én ilyenekről beszélek, ezt is én írtam ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
És elmondom ezt a kérdést már 2x-re írtam ki, az 1.-re nem kaptam választ, erre meg megkaptam, hogy ott a youtube. Ez szerintem elmond mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!