Fiúk körében mennyire népszerű a cottagecore aesthetic?
Inkább lányokat látok így öltözni, és a pillangós-virágos hangilata miatt is sokan lányosnak tartják. Pedig miért ne szerethetné egy fiú a virágokat? Vagy a pillangókat?
Szóval fiúk, nektek mi a véleményetek a cottagecore-ról? És melyik a kedvenc aesthetic stílusotok?
Ezektől? Ne is várd,hogy egy picit is változtassanak az egyenruháikon.
Amíg egymásnak próbálnak megfelelni az öltözködésükkel, addig nincs kiút a változásra.
1es szerintem egész sokan ismerik, csak nem mutatják. De pl ruhaboltokban meg ilyen helyeken tényleg nem látni nagyon.
Magamból kiindulva mondom ezt, én imádom az aesthetic stílusokat, de az öltözködésemen nem nagyon látszik. Drága mulatság lenne lecserélni a ruhatáramat mindig amikor változik az ízlésem, így inkább egy kapszula gardróbom van, egy két különlegesebb darabbal. Ezt csak azért írtam le ilyen hosszan, hogy lehet hogy mások is így vannak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!