Megéri beruházni erre a férfi szettre, jól néz ki amit összeállítottam?
2022. nov. 23. 21:10
11/15 anonim válasza:
Az összes csizmán amit belinkeltél van olyan gumis rész a bokánál, amit te küldtél annak nincs. Másrészt olyan bordázatlan, vékony, gumi talpa van, hogy egy pillanat alatt el lehet vágodni benne ha egy kicsit is csúszós az út.
12/15 A kérdező kommentje:
Mutatni is tudnál? Pont vásárolni akarok, ezért kíváncsi vagyok.
2022. nov. 24. 10:38
13/15 A kérdező kommentje:
#10-nek írtam a #12 kommentet
2022. nov. 24. 10:38
14/15 A kérdező kommentje:
#11, a cipő lehet nem teljesen olyan, de a többi igen, és mégis írták, hogy nem tetszik nekik, meg a öregesnek néz ki, most akkor mi a helyzet?
2022. nov. 24. 10:54
15/15 anonim válasza:
Ezek modellek. Hány centis a bicepszed/tricepszed körbe? Ha mondjuk 42 43 akkor biztos jól áll az a kabát. Mert azoknak a csávóknak garantálom, hogy olyan testük van, hogy beszrsz.
Ralph Laurennek és a Porsche Bossnak vannak jó chelsea csizmái. Meg bőrkabátjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!