Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri beruházni erre a férfi...

Megéri beruházni erre a férfi szettre, jól néz ki amit összeállítottam?

Figyelt kérdés

kabát: [link]

pulcsi: [link]

farmer: [link]

cipő: [link]

2022. nov. 23. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az összes csizmán amit belinkeltél van olyan gumis rész a bokánál, amit te küldtél annak nincs. Másrészt olyan bordázatlan, vékony, gumi talpa van, hogy egy pillanat alatt el lehet vágodni benne ha egy kicsit is csúszós az út.
2022. nov. 24. 10:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Mutatni is tudnál? Pont vásárolni akarok, ezért kíváncsi vagyok.
2022. nov. 24. 10:38
 13/15 A kérdező kommentje:
#10-nek írtam a #12 kommentet
2022. nov. 24. 10:38
 14/15 A kérdező kommentje:
#11, a cipő lehet nem teljesen olyan, de a többi igen, és mégis írták, hogy nem tetszik nekik, meg a öregesnek néz ki, most akkor mi a helyzet?
2022. nov. 24. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek modellek. Hány centis a bicepszed/tricepszed körbe? Ha mondjuk 42 43 akkor biztos jól áll az a kabát. Mert azoknak a csávóknak garantálom, hogy olyan testük van, hogy beszrsz.

Ralph Laurennek és a Porsche Bossnak vannak jó chelsea csizmái. Meg bőrkabátjai.

2022. nov. 24. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!