Strapabíró férfi nadrág, hol és mennyiért?
Farmert hordok főleg, de mindig ilyen 2-6 hónap után kiszakadnak, kilyukadnak comb/térd/segg körül.
Rengeteget mozgok, futok és a munkám is megkoveteli hogy folyamatosan mászkáljak, így elég hamar elhasznalodik a farmer.
Van valami spéci nadrág, amit tudok hordani így hidegebb időben és strapabíró?
Az már csak plusz, ha melegebb időben is hordható.
Vettem egyszer egy ilyen "strapabíró rövidnadrágot" valami army nem tudom micsodától nyár elején (jó drágán), erre nyár végére elvekonyodott es kiszakadt a combjanal...
Elore köszönöm!
A futást napi 2* ejtem meg, mert "hála égnek" a buszok ritkábban járnak, így reggelente futhatok kb másfél km-t a buszmegállóba hogy elkapjam az első buszomat, amivel eljuthatok munkába.
Visszafelé ugyanez, mert ami busz odafele visz, megáll X helyen ahol leszállok és szuper, de visszafele már megint nem X helyről indul, hanem bő 1 km-rel arrébb, ahova szintén futhatok mert van kb 10 percem elérni (így még 5 perccel hamarabb is engednek el). Ha azt lekésem, akkor +1 órát várhatok a következő buszra, ami nem egyenesen oda megy ahova én mennék, hanem tesz kitérőt még másik 2 vagy 3 ilyen... kisvárosba vagy faluba vagy minek nevezzem ezeket, azaz 10 perc futás és 20 perc buszozás helyett 10 perc futás, 1 óra várakozás és 40-50perc buszozás vár, ha lekésem.
Nyilván a futást sem úgy kell értelmezni, hogy sprintelek mint vakgyerek a tükör labirintusban, de ahol tudok rákapcsolok amennyire lehet mert várjon a f*szom 1 órát.
Melóban meg sokat kell lépcsőzzek, mert valamelyik értelmes kitalálta hogy oké, az osztály amin dolgozom legyen a második emeleten, mert a földszintre be kell tenni az értékesítőket, így a másodikról rohangálok a pincébe ahol a könyvelés van, és sokat kell oda menjek, mert a nyomtatójuk nem jó így számlákkal és egyéb ilyen csodálatos finomságokkal "nekem" kell boldogítani őket...
Nekem van 1 Auchanos farmerom ami megvan már vagy 5 éve, sinsay es farmereim is már 2 évesek. Lidl farmereim is sokévesek már.
Hogy oszt neked is beválnak-e fogalmam sincs. Mosásnál használj 30 fokos kímélő mosást, az lényegesen hoszabbít a ruhák élettartamán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!