Hogy lehetne megoldani a siltessapka hibát hogy hordható legyen?
Figyelt kérdés
Van több snapback sapkam aminek ugyanaz a gyári hibája. A silt résznél ami a homlokhoz érintkezik nyomja a homlokom. Hiába van ott egy szövet ami takarja, alatta ilyen kiálló szúrós műanyagok vannak. Próbáltam már reszelgetni, borotvaval levagni de még mindig érzem. Gondoltam arra hogy leégetem öngyújtóval de félek hogy felgyújtom az egészet. Ti hogy oldottátok meg? Márkás sapkák, ennek ellenére nem lehet hordani.tegnap 20:27
1/2 anonim válasza:
Ha leukoplaszttal leragasztod belülről? Nem lesz szép, de viselés közben nem látszik.
2/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez jo otlet lehet meg egy is vattat is odaragasztok koszi az otletet
ma 00:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!