Miért szakadnak ki a nadrágok gyakran a combom között?
Nagyon gyakran ott engedik el a nadrágok, és nem tudom mi miatt van. Testalkatra átlagos vagyok (185 cm, 78 kg), szóval szerintem ez nem befolyásoló tényező itt. Az lehetséges, hogy a skinny és slim fit szabásnál gyakoribb az ilyen gond? Másnál is van hasonló tapasztalat? Van rá megoldás, ami segít megelőzni?
25/f
Max azoknak nem kopik ki combban a nadrág, akik annyira vékonyak, hogy karikalábuk van tőle, és jókora rés a combjaik között.
Egyébiránt nemigen tudsz vele mit kezdeni. Ha időben észreveszed, mikor még épp csak kopni kezd, akkor anyagtól függően foltozni lehet, de amúgy sajna ezek ennyit bírnak.
Érdekes. Sportolok is, bicózok is és nincs ilyen gondom.
Vannak emberek, akik combjai alapon összeérnek rendesen, valakiknek a járásuk nem megfelelő, valakiknél a nadrág mérete.
Pl hiába vékony, ha úgy lóg és mozog a nadrág.
Na és érdemes vásárláskor ellenőrizni az anyagot, varrást.
Manapság a gyártás elkapkodott.
Sőt vannak ruhadarabok, ahol a száliránya az anyagnak nem jó, azaz nem jól szabták ki.
Biztos jártatok úgy, hogy pl póló hajtogatásnál nem igazán áll rendesen az a szegény felső, hanem meg van spirálban csavarodva. =nem jól szabták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!