Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Mindenkinél úgy van,...

Harisnyababee kérdése:

Csajok! Mindenkinél úgy van, hogy a kedvenc harisnyáitok szakadnak ki leghamarabb? Vagy csak én vok ilyen balszerencsés?

Figyelt kérdés
Mostanában sajna ez megy nálam, megtetszik valami tuti kis harisnya, megveszem, vagy a párom megveszi nekem, és 1-2 használat után vége..:S Bezzeg az ilyen 5-600Ft-os hétköznapi harisnyák sokszor alig akarnak kiszakadni. Konkrét van olyan harisnyám, amit már több mint egy éve vettem, és még mindig hordom(vagyis nem szakadt ki). Jó, azt már csak nadrág alá merem felvenni, mer szálhúzódásos, meg ilyen kisebb hibái vannak azért, de nem szakadt. Nem lehetne ez inkább fordítva valahogy, hogy a kedvenc harisnyáim bírják eddig?!!:P
2011. márc. 14. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a kedvenc harisnyádat nadrág alá vennéd fel, akkor az sem szakadni ki ;)
2011. márc. 14. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én alapból kiszaggatom miután megveszem, így nincs gondom ilyesmivel:D
2011. márc. 14. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egy egy annyira tetszik, hogy tuti kedvenc darab lesz akkor vegyél belőle kettőt, és ha netán kiszakadna lesz még egy. De ha ez is olyan mint hogyha viszel ernyőt valahova akkor nem fog esni akkor ha van tartalék akkor az első sem fog kiszakadni:)
2011. márc. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!