Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Samsonite márkájú táskák...

Samsonite márkájú táskák mennyire bírják a strapát? Nem szakadnak le?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy laptop táskát a samsonite márkától. Elvileg ennek a márkának jó a minősége.

De a laptop táskán a hosszú pánt nincs belevarrva a táskába, csak csat/karabiner tartja.

Ilyen jellegű táskám már volt néhány (csak az mind noname, nem márkás), kivétel nélkül mind leszakadt elég hamar, pedig rendeltetésszerűen használtam, laptop szállítására.

Ez a márka jobban bírja? Elbírnak pár kiló súlyt ezek a laptop táskák hosszútávon?

(Mindenhol csak a bőröndjeikről látok véleményeket-tapasztalatokat, engem a többi táska érdekelne)

2022. ápr. 25. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
4 éve használok egyet. Sok papír, 2 laptop, kiegészítők, apróságok, írószerek vannak benne. Néha kisebb műszereket, tízórait is ebben viszek és semmi baja nincs még.
2022. ápr. 25. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jópár éve van ilyenem (6 év körüli lehet, pontosan már nem emlékszem) és bár nem használom napi szinten, de még semmi baja. Szóval szerintem elég jól bírja.
2022. ápr. 25. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, köszi a válaszokat! :)
2022. ápr. 26. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!