Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadressz jó lehet aláöltöző...

Tornadressz jó lehet aláöltözőnek leg alsó rétegnek?

Figyelt kérdés
Fiúk lányok akinek van tapasztalata meg osztaná ezt!

2022. nov. 23. 08:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10/10

Jó amit írtál csak nem fedi a valóságot.

A lycra is és a pamut is légáteresztő csak a pamut megtartja a felszívott nedvességet míg a lycra nem.

Szóval ha lycrában sportolsz és izzadsz azzal vissza is hűtöd a megemelkedett testhődet a pamut meg csurom vizes lesz és fázol benne.

90%-pamut 10%-lycra tartalmú dressz vagy 95/5% arányú tornadressz-t kell keresni ha aláöltözőnek akarja valaki.

Sőt a hosszú ujjú fürdőruhák/tornadressz/stilusú a legjobb ilyen célra.

Pont az a lényege a tornadressznek,hogy kompresszios nyomást fejt ki a felsőtestedre ami által az izmaidat melegíti ergo biztos hogy nem fogsz fázni.

Izzadni fogsz ha futsz de 2 pillanat alatt meg is szárad.

A wc-nem kifogás mindegyik enged annyit,hogy kis-és nagy dolog is elvégezhető anélkül hogy le kellene venni mindent.

Nekem is vannak,inkább hosszú ujjúak én azt jobban kedvelem télen,de van rövidujjúban,ujjatlanban is,sokféle színben.

Vannak olyan darabjaim is amit ha felveszek sem tudnád megmondani,hogy az tornadressz e vagy sem.

Ma már 1000 féle dressz-t bodyt gyártanak férfiaknak is,mert van rá kereslet,minden méretben kaphatóak,úszódresszek is.

Az is érdekes dolog,hogy egy francia férfi találta fel,légtornász,ezért tornász mez a neve magyarul amúgy meg Leotard ami francia ffi név.

Mint ha Béla lenne egy ruha tipusa.

Szóval férfi találta fel,férfiaknak,ha férfiként viselsz egy férfi ruhadarabot akkor miért lenne bárki perverz?!

A szokny,a harisnya is a ferfiaktól elvett cucc.

Na meg a női boy-leg fürdőruha...

Női fiús aljú vagy száras?!-értelmezhetetlen.

Mint a csajok bikini felsőben boxerrel a medencében...?!

Már az öltöny sem csupán a férfiaké.

A nők mindent is viselhetne de ha pasi vagy és nem a térdgatya poló kombót szereted akkor perverz vagy...😀

2022. nov. 24. 07:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a plusz hozzá szólást mindenkinek. Igen el gondolkodtató hogy melyik legyen, de szerintem én úgy gondolom hogy mind a kettőt ki kell próbálni a bodyt is és a tornadresszt is és meg látjuk mi lesz..

Ha van még valakinek javaslata jöhet. Köszönöm szépen.

2022. nov. 24. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként évek óta hordok bodyt aláöltözőnek, nálam nagyon be vált, én saját magamnak vettem először, nagyon sokáig gondolkodtam hogy, ki kellene próbálni ezt. És hát nagyon meg is szerettem. Nagyon szeretem mert nagyon kényelmes, nem korlátozza a mozgásokat, és ez tényleg egy olyan ruhadarab ami teljesen le védi a hátsómat derekamat, mindenemet. Ilyen időben általában kettő is fel szoktam venni egy ujjatlant illetve arra egy hosszú ujjút, van hogy erre már csak a dzseki jön fel mert annyira jól szigeteli a felső testemet, mivel a body teljesen testhezálló.

Én csak is ajánlani tudom.

2022. nov. 26. 06:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Régen tornadreszt vagy egyrészes fürdőruhát hordtam téli hideg időkben legalsó rétegnek főleg a derekam védelme miatt. Akkor még bodyk nem nagyon voltak diavatban meg kapni sem nagyon lehetett, ami meg volt az sem volt olcsó és egy tornadressz olcsóbb volt például. Akkor még azért tornadresszt sok helyen lehetett kapni mert sok iskolába kötelező volt még tesin a lányoknak, még én is tesiztem abba általános iskolás koromba meg gimibe is felvettem bár ott nem volt kötelező, de aki akarta hordhatta akács ak önamagában a dresszt vagy kisgatyával, esetleg aláöltözetnek. Én már inkáb bodyt hordok mert ma már minden sarki butikban lehet kapni, és nem vészes az áruk, meg nekem kényelmesebb alul kicsatolni mint félrehúzni mert a dresszeket csak félrehúzni lehetett
2023. jan. 11. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szellős, próbáltam nem jó. Nyáron viszont a legkényelmesebb viselet önmagában is, például egy köntössel. Elvezeti az izzadtságot és ez által hűt, szuper. Aláöltözetnek inkább pamut body.
2023. jan. 30. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettőt próbáltam. Mind kettő jó.
2023. jan. 31. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó ki próbáltam.

Télen a barátnőm tornadresszét szoktam fel venni. Hát mit mondjak furcsa dolog fiuként egy ilyenben lenni de nekem be vált. Szerintem jó. Csak ne keljen le vetkőzni, szerintem sokaknál ki verné a biztositekot hogy, fiú ebben van!

2023. szept. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!