Próbálok leszokni róla, hogy mindent megvegyek ami megtetszik, jól haladok de nagy a kísértés. Tippek?
Rátaláltam minimalizmussal kapcsolatos videókra az öltözködés terén pár hónapja. Azóta nagyon sok mindentől megváltam amit igazából nem is szerettem.
Jó hatással van rám ez a gondolkodásmód, de bevallom őszintén nekem egy nagy álmom volt, hogy legyen egy gardróbszobám mindenféle ruhával, stb.
Mivel tetszik a minimalista gondolkodás erről már kezdek letenni, de még mindig nagyon vonz mert tényleg nagy álom volt. És ha valakinél látom mennyi cucca van azt érzem hú de jó neki én is ilyen gardróbot szeretnék, aztán azonnal elönt a bűntudat, hogy ezt a kis gardróbszekrénnyi ruhámat, cipőimet, táskáimat sem használom ki maximálisan, akkor minek kellene nekem mégtöbb.
Idén szerencsére már semmit nem vettem meg ami nem volt nagyon fontos (ruhák terén)
Van valami tippetek, esetleg van aki hasonló cipőben jár?
Régen rendes listám volt képekkel, hogy mennyi mindent szeretnék még, ha valakin valamit megláttam ami tetszett már került is a listára. Mindenből több színt is akartam.
Azért ez most hirtelen váltás. És jól esne pár tipp, tapasztalat, bátorító szó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!