Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit takar az, hogy ha valaki...

Mit takar az, hogy ha valaki azt állítja magáról, hogy alternatívan öltözködik?

Figyelt kérdés

Mostanában láttam interneten különböző oldalakon kiírva emberkéktől, hogy szereti ha valaki alternatívan öltözködik illetve hogy ő alternatívan öltözik.

De nem értem, milyen ruciba jár akkor? Tudnátok linkelni ilyen ruhákról képeket, linkeket vagy elmagyarázni pontosan?

Köszi:)

2010. szept. 29. 19:37
 1/4 kixeva ***** válasza:
elvileg ha az alternativ öltözködésnek az lenne a lényege, hogy nem a tucat ruhákból válogat,nem követi a trendeket,hanem próbál egyedi lenni, ezzel kifejezve önmagát.
2010. szept. 29. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is, ha alternatív ruháról van szó, akkor az nem: ruci... Ne haragudj, de ez fájt. :)

Amúgy meg tényleg arról van szó, hogy egyedien. Sokan használják ezt a kifejezést a laza ruházatra (lásd pl. ha elmész egy alternatív rockkoncertre), de igazából az öltözködés egy alternatívájáról van szó. Ami csak a tiéd. :)

2010. szept. 30. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem már. Köszönöm szépen:) Valahogy így sejtettem én is. Bocsi, a ruci kifejezésért :D:D :D xD
2010. szept. 30. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
bolcsészesen
2010. okt. 1. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!