Mit takar az, hogy ha valaki azt állítja magáról, hogy alternatívan öltözködik?
Figyelt kérdés
Mostanában láttam interneten különböző oldalakon kiírva emberkéktől, hogy szereti ha valaki alternatívan öltözködik illetve hogy ő alternatívan öltözik.
De nem értem, milyen ruciba jár akkor? Tudnátok linkelni ilyen ruhákról képeket, linkeket vagy elmagyarázni pontosan?
Köszi:)
2010. szept. 29. 19:37
1/4 kixeva válasza:
elvileg ha az alternativ öltözködésnek az lenne a lényege, hogy nem a tucat ruhákból válogat,nem követi a trendeket,hanem próbál egyedi lenni, ezzel kifejezve önmagát.
2/4 anonim válasza:
Először is, ha alternatív ruháról van szó, akkor az nem: ruci... Ne haragudj, de ez fájt. :)
Amúgy meg tényleg arról van szó, hogy egyedien. Sokan használják ezt a kifejezést a laza ruházatra (lásd pl. ha elmész egy alternatív rockkoncertre), de igazából az öltözködés egy alternatívájáról van szó. Ami csak a tiéd. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem már. Köszönöm szépen:) Valahogy így sejtettem én is. Bocsi, a ruci kifejezésért :D:D :D xD
2010. szept. 30. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!