Ki mit visel otthon?
Figyelt kérdés
Itthon hideg van mert nagy a lakás drága a fűtés.
Eddig jó volt a melegitő de,lesz még hidegebb is.
2022. nov. 20. 16:26
11/20 anonim válasza:
Pucéran vagy köntösben, törölközőben, ha van valaki,ami ritka.
12/20 anonim válasza:
Póló, farmer amiben kint is. Hameg kimegyek vastag pulcsi és farmer kabát. Direkt nem veszem elő a télikabátot mert ha már most megfagynék mi lesz majd télen mikor tényleg hideg van.
13/20 anonim válasza:
Póló alatta egy body mindenképpen. Alsó általában leggings.
14/20 anonim válasza:
Póló
Thermo leggings
Thermo hosszúujjú póló
Vastag bolyhos hosszúszárú zokni (ráhúzva a normál zoknira és a leggingsre)
15/20 anonim válasza:
Szőrös sárkánykarom-mamusz és vastag frottír fürdőköpeny.
16/20 anonim válasza:
Most épp hosszúujjú felső és egy vastag pamut harisnya van rajtam:)
17/20 anonim válasza:
Este pizsamában, de éjszaka egy pulcsiban, nadrágban, és 2-3 zokniban fekszek 2 takaró alatt
18/20 anonim válasza:
Póló, rövidnadrág. Éjjel alsógatya, plusz ágynemű huzat. 27 fok van a lakásban állandóan. ☹️
19/20 anonim válasza:
Nálunk nincs hűvösebb, szóval ugyanúgy öltözködök mint eddig. Ma éppen bőrnadrág volt rajtam egy csini felsővel. Néha itthon is rendesen fel szoktam öltözni mintha kimennék az utcára. 24/N
20/20 anonim válasza:
Utálok rétegesen öltözködni, bugyi/rövidnaci és egy felső. Még zoknit se feltétlen veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!