Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Benneteket mennyire visel meg...

Benneteket mennyire visel meg a költözés? Mennyi idő alatt szoktátok meg az otthonotokat?

Figyelt kérdés

Most vettünk egy nagyobb szebb családi házat párommal de annyira szomorú vagyok hogy a jelenlegit most látom utoljára annyira a szívemhez nőtt :(

Amikor albiból mentünk albiba akkor sose viselt meg mert mindig tudtam hogy csak egy ideiglenes. De ez végleges és áhh egyszerre örülök is meg szomorú is vagyok...

2020. júl. 29. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Volt amelyik hónapok, volt amelyik évek.

Nekem az első albérletemmel volt olyan, hogy évek teltek el és vissza vágytam.

A legutsó saját lakásnál az volt az érdekes, hogy bármennyire is szép volt, inkább megkönnyebbültem utána-ennél az egynél nem volt szomorú érzésem, hanem pont ellenkezőleg volt, inkább megkönnyebbülés.

2020. júl. 29. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Szinte egyáltalán nem. Egy kivételével mindig örültem annak, hogy előbbre lépünk, akármennyire is szerettem a régit, megvolt mindig az oka, hogy miért nem volt már a továbbiakban megfelelő.
2020. júl. 29. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem mindig nagyon megviselt, még akkor is ha nem szerettem annyira azt a helyet. Most a legutóbbi költözésnél albérletből jöttünk az első saját lakásunkba a párommal, és már tervezzük a nagyobb ingatlan vételét, de már most teljesen kivagyunk attól, ha egyszer menni kell, mert imádjuk a kis lakásunkat, nagyon kötődünk hozzá. Viszont pl mikor ideköltöztünk, 1-2 hónap alatt meg is szoktuk, de az is igaz, hogy az elejétől imádunk itt lenni. :)
2020. júl. 29. 15:23
 4/12 anonim válasza:
Nekübk volt egy 3szobás családi házunk nagy kertel. El kellett adnunk. Egyébb okok miatt. Elkőltöztünk jó messzire. A ház hiányzott az első 1-2 hónapban de a város nem. Most vagyunk odeiglenesen egy 50m2 2 szoba albérletben. Alig várjuk hogy kész legyen az új házunk és menjünk innen.
2020. júl. 29. 15:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát ahogy olvasom vegyesek az érzelmek és az okok. Legjobban #3hoz tudom hasonlítani a mi helyzetünket :) annyira kis ékszerdoboz lett ez a lakás is közben meg minden este éjfélig fent vagyok mert tervezem az új konyhám 🤦‍♀️
2020. júl. 29. 18:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem a házat könnyű volt megszokni, a környezetet nem.

Városról falura költöztünk. A párom erőltette.

Depressziós vagyok, nincs semmi kedvem még az udvarra se kimenni. Nincs itt semmi, csak a lesős buz1 emberek. Amint kilépek kijönnek a szomszédok és csípőre tett kézzel lesnek.

Itt csak megdögleni lehet. Olyan mint egy elfekvő.

2020. aug. 2. 12:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Mi is városról megyünk faluba igaz 5 percre van a falu a várostól. Annyira rossz?:( Most kicsit elbizonytalanodtam 😮
2020. aug. 2. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
6 Mondtam én:)
2020. aug. 2. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet lepontozni :)

Az őszinte véleményemet írtam le.

Nekem 15 percre van a város. Még nincs kocsim. Így elég lehetetlen.

Átszállással vannak buszok, késnek, nincs idő átszállni.

Hétvégén csak 2 busz megy.

Nem minden falu ennyire sz4r, nagyanyám tisza környékén lakik, ott pl teljesen mások, kedvesebbek az emberek.

Lehet te is jobb helyre mégy, és bejön majd a falusi élet.

2020. aug. 3. 07:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Miskolc mellé Szirmabesenyőbe költözünk.

Torzsgyokeres borsodi vagyok:D perpill Miskolc belvárosában élünk. Gyakran jártunk keresztül besenyonek kocsiból ülve mindig tetszett amikor megvettük a házat ott voltunk vagy 2 órát akkor tetszett. Szomszédokat nem látni tele van fával az udvar meg óriási beton kerítéssel van elkeritve ami van vagy 2,50 magas legalább. Én 160 cm vagyok nekem hatalmasnak tűnik :D

2020. aug. 3. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!