Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Dobozok újra ragasztása?

Dobozok újra ragasztása?

Figyelt kérdés

Kaptam jó pár dobozt költözéshez, viszont kihajtott állapotban vannak.

Milyen celluxszal vagy ragasztó szalaggal kellene újra ragasztanom az aljukat, hogy tudjak ezekbe bele pakolni akár könyveket/tányérokat?

2020. jún. 28. 00:32
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Széles celluxszal, keresztbe-kasul úgy, hogy a szélein felül érjen, mert

könnyen kinyílhatnak. Én az alját még ki szoktam bélelni egy szétszedett, rosszabb doboz oldalával, hogy a benne lévő könyvek súlya ne nehezedjen

az összeragasztott nyílásra.

2020. jún. 28. 00:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Veszel "barna" széles ragasztószalagot és alul keresztbe megragasztod, a doboz belső részén-aljára vágsz egy kartont oldaltól oldalig.Így elég terhelhető lesz.

Amúgy meg, írsz egy listát 1-től akármeddig, a szám mellé a doboz tartalmát, a számot (1) a dobozra, így semmit sem kell keresni kicsomagolásnál majd s ellenőrizhető, hogy minden doboz megvan e.

2020. jún. 28. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Széles ragasztószalaghoz pár száz forintért lehet kapni eszközt is

[link]

2020. jún. 28. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!