Ki mit visel otthon?
Figyelt kérdés
Itthon hideg van mert nagy a lakás drága a fűtés.
Eddig jó volt a melegitő de,lesz még hidegebb is.
2022. nov. 20. 16:26
1/20 anonim válasza:
Nálunk 22 fok van de a hirtelen jött hideg miatt én mindig fázok :/
Hosszu pizsamanadrágban alszok egy jó vastag plüss zoknival és egy vastagabb anyagu pulcsiban ami sokkal nagyobb mint én :D hogy ne izzadjak bele
Ha nem megyek sehova otthon is ilyenekben vagyok
:D
22 L
2/20 anonim válasza:
En nem fázom pedig be sem kapcsoltam a fűtést. Szerencsére jó a szigetelés.
3/20 anonim válasza:
Leggings és valamilyen felső. Ha fázok akkor meg felveszek egy kötött kardigánt.
4/20 _Cherrybomb_ válasza:
Nálunk 22,5 fok van, de sima zokni, rövid nadrág, rövid ujjú póló, ha fázok kicsit köntös. Paplannal és egy takaróval szoktam aludni, de a szobámba 18 fok van
5/20 anonim válasza:
Leggings, szőrös mamusz, pulcsi
6/20 anonim válasza:
Leggings póló, vagy harisnya póló.
7/20 anonim válasza:
Trikó, rajta hossz ujjú póló, azon kötött vastag pulcsi, amire időnként felkapom a bundás mellényem.Alul harisnya, rajta farmer és 1-2 réteg plüs zokni. A fűtés megy, 20 fok felett lehet, de én télen még a radiátoron ülve is megfagyok.
9/20 Noren1989 válasza:
24 fok, a macskák sem fáznak.
Én sem, szóval egyszál semmiben vagyok.
Tudom, elképzelve nem szekszi,
de élőben sem az :D
10/20 Metionin válasza:
Leggings, póló, pulcsi ha kell. Télen bolyhos zoknik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!