Hova lehet továbbadni használt, megunt ruhákat?
Facebook csoportban hirdesd meg, akkor a közeledben lévő emberek fognak jelentkezni érte.
Egyébként milyen méretű ruhák? Engem is érdekelne, akár csere is.
(Miskolc környéke, magas, vékony alkat). Pontos méréssel postaköltséget vállalva is benne lennék. :)
Ruhákat, amik még használhatóak én használt ruha gyűjtő konténerben szoktam leadni.
Amit írsz, az mostanában teljesen általános sajnos. Én ezen még nem akadok fenn. Igaz nem ruhát, de más használati tárgyakat próbáltam aprópénzért, vagy akár ingyen is odaadni. Meghirdettem. Volt is jelentkező. Fb. messengeren privátba le is egyeztettük, mikor jönne érte az illető. Van aki a számomat is elkérte, fel is hívott, esküdözött, hogy jön. Aztán a megbeszélt helyen, időben senki nem jelent meg és még csak azt se mondta, hogy fapapucs. Van ilyen, hogy valaki meggondolja magát, nem is várom el, hogy az illető megindokolja, de azért egy üzenetet dobhatna annyival, hogy bocsi, mégse. Nyilván nem fogok emiatt balhézni az illetővel, de legalább feleslegesen nem várnám. De úgy látszik ez manapság túl nagy elvárás...
Persze természetesen tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!