Igaz, hogy a turkálók kora leáldozott? (többi lenn)
Éppenhogy a nagy turikból viszik tömegével a ruhákat, amiket a FB-on még haszonnal eladnak.
Számomra rejtély, hogy ki fizet egy hádás cuccért +20-30%-ot a neten.....
Én soha nem használtam semmilyen online felületet turkálózásra, ellenben sokszor járok el személyesen, és mindig rengeteg új arcot látok.
Itt gyakorin is sokan olvasom, hogy népszerűsítik és ajánlják a turkálózást, tágabb baráti körömben is megszokott dolog.
20/L
Sosem vennék online ruhát, mert ott nem lehet felpróbálni és átnézni, hogy sérült-e. A visszaküldés pedig macerás és költséges, már ha egyáltalán van rá lehetőség, mert a magáneladók például nem is hajlandóak visszavenni a ruhákat. Szóval nem kockáztatom a pénzemet.
Ha meg olyan gazdag lennék, hogy csak úgy sokezer forintot költenék el ruhákra, hogy azt sem tudom, tudom-e majd hordani őket, akkor eleve nem használt ruhát vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!