Más is van úgy hogy ilyen élelmiszerárak mellett szinte sose tud magának új ruhát venni?
Figyelt kérdés
Már szégyenlem, hogy minden héten ugyanabban a ruhákba járok dolgozni, de mivel van egy kisfiúnk így az az első, hogy neki meglegyen minden és mire hónap vége már megint elfogyott a pénz. Sose voltam ilyen helyzetbe, borzasztó rossz.#Öltözködés, ruházat, spórolás,
2022. nov. 9. 18:41
11/16 A kérdező kommentje:
Mi se tudunk félre tenni semmit, mert mindig van valami. Gyereknek télikabát, bakancs, szülinap, beteg is volt aztán mindjárt itt a Karácsony. Mindig van valami plussz kiadás.
2022. nov. 10. 17:58
12/16 anonim válasza:
Hát mostanában én is ezt érzem.
13/16 anonim válasza:
Gyereknek használtan veszel ruhát? Gondolom, igen, csak ha nem, esetleg azon lehetne spórolni.
14/16 anonim válasza:
ezért kell a gumiba öltöztetni a kölyköt, ahogy nő a gyerek úgy nyúlik
egyszeri kiadás 20 éves koráig
zseni vagyok
16/16 anonim válasza:
Én egy éve ugyanabban járok dolgozni, mellette veszek egy rakat ruhát, de munkába nem koszolnám őket össze, van egy munkaruhám és épp elég az. Kollegák is ugyan azt veszik fel minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!