Más is van úgy hogy ilyen élelmiszerárak mellett szinte sose tud magának új ruhát venni?
Kezdjük ott, hogy mióta “fogyóeszköz” a ruha? Amit felvettél egyszer, utána kidobtad?
Pont sz@rok rá, hogy Mariska néni ugyanabban a felsőben lát, mint ami egy hete rajtam volt, csak azóta nyilván kimostam. Az összes ruhadarabomat szeretem, amiért pénzt adtam ki, legyen olcsóbb vagy “kisluxus”. Cseppet sem szégyellem, hogy van, ami 10 éve a birtokomban van, ugyanakkor
még mindig hibátlan állapotú.
A kabátoknak, dzsekiknek, jobb minőségű farmereknek 5 éve is elkérték az árát, erre nem kifogás az infláció. Legalább is túl sokat nem oszt vagy szoroz.
De egyesek olyan pánikot keltenek, mintha 30.000 Ft alatt nem lehetne basic ruhadarabokat vásárolni.
Sinsay, Cropp, House, H&M - szerintem ezekben az üzletekben nem kell bankot robbantani most sem, ráadásul rengeteg akciós termék van.
Remixshop-on úgy csaptam le igazi márkás kincsekre, hogy kb. 1500 Ft volt darabja szinte mindennek, amit összeválogattam.
A Zalando-n is elég reális áron adják a Bershka, Pull&Bear jellegű márkákat.
Mikor vettél utoljára magadnak ruhát és mennyi van?
Mert vannak, akiknek az 1-2 hetes ruha is gond. 🙃
Én igazából megértelek.
Míg 1,5 éve simán megéltünk a férjem fizujából és az én gyedemet félreraktuk, addig most van, hogy az egész bevételünk elmegy, ami durva.
Oké, nálunk nem igazán emeltek, én meg a másodikat várom, még mindig gyeden vagyok, szóval az én bevételem ugyanannyi. A kiadásaink meg nőnek, pedig elkezdtük magunkat visszafogni. És mégis van olyan, hogy egy forint nem marad hó végére, ami azért ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!