Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is van úgy hogy ilyen...

Más is van úgy hogy ilyen élelmiszerárak mellett szinte sose tud magának új ruhát venni?

Figyelt kérdés
Már szégyenlem, hogy minden héten ugyanabban a ruhákba járok dolgozni, de mivel van egy kisfiúnk így az az első, hogy neki meglegyen minden és mire hónap vége már megint elfogyott a pénz. Sose voltam ilyen helyzetbe, borzasztó rossz.

#Öltözködés, ruházat, spórolás,
2022. nov. 9. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Ilyenkor kell bemenni a second handbe.
2022. nov. 9. 18:58
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
En mar a turiban sem tudok xdx
2022. nov. 9. 19:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Én se
2022. nov. 9. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Pedig Tállai András megmondta, hogy nincs válság Magyarországon. Mindenki annyit ér, amilyen val, Lázár János szerint.
2022. nov. 9. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Kezdjük ott, hogy mióta “fogyóeszköz” a ruha? Amit felvettél egyszer, utána kidobtad?

Pont sz@rok rá, hogy Mariska néni ugyanabban a felsőben lát, mint ami egy hete rajtam volt, csak azóta nyilván kimostam. Az összes ruhadarabomat szeretem, amiért pénzt adtam ki, legyen olcsóbb vagy “kisluxus”. Cseppet sem szégyellem, hogy van, ami 10 éve a birtokomban van, ugyanakkor

még mindig hibátlan állapotú.

A kabátoknak, dzsekiknek, jobb minőségű farmereknek 5 éve is elkérték az árát, erre nem kifogás az infláció. Legalább is túl sokat nem oszt vagy szoroz.

De egyesek olyan pánikot keltenek, mintha 30.000 Ft alatt nem lehetne basic ruhadarabokat vásárolni.

Sinsay, Cropp, House, H&M - szerintem ezekben az üzletekben nem kell bankot robbantani most sem, ráadásul rengeteg akciós termék van.

Remixshop-on úgy csaptam le igazi márkás kincsekre, hogy kb. 1500 Ft volt darabja szinte mindennek, amit összeválogattam.

A Zalando-n is elég reális áron adják a Bershka, Pull&Bear jellegű márkákat.

2022. nov. 9. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Az interneten rengeteg akció szokott lenni, nézz szét a mango outlet oldalán, sokszor vannak napi akciók és pár ezer forintokért lehet venni felsőket.
2022. nov. 9. 23:46
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Mikor vettél utoljára magadnak ruhát és mennyi van?

Mert vannak, akiknek az 1-2 hetes ruha is gond. 🙃

2022. nov. 10. 07:49
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
Ne te szégyenkezz emiatt, hanem a magyar gyűlölő ukrán segítő politikusok, akiknek köszönhető ez a gazdasági állapot!
2022. nov. 10. 11:33
 9/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 3 évig itthon voltam gyesen és szinte csak melegitőket hordtam. Amiket terhesség előtt hordtam mindet kihíztam meg amúgy se túl jó állapotúak. Most szeptember óta dolgozok iskolában, ahova azért nem mehetek melegitőbe. Augusztusban vettem 2 nadrágot meg pulcsim van vagy 5. Ezeket hordom felváltva, 1 kabát van ami jó rám. Szóval egy konkrét ruhatárat kéne vennem.
2022. nov. 10. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Én igazából megértelek.

Míg 1,5 éve simán megéltünk a férjem fizujából és az én gyedemet félreraktuk, addig most van, hogy az egész bevételünk elmegy, ami durva.

Oké, nálunk nem igazán emeltek, én meg a másodikat várom, még mindig gyeden vagyok, szóval az én bevételem ugyanannyi. A kiadásaink meg nőnek, pedig elkezdtük magunkat visszafogni. És mégis van olyan, hogy egy forint nem marad hó végére, ami azért ijesztő.

2022. nov. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!