Fiúk, lapos cipővel is izgató lenne randira ez a szoknya, vagy csak magassarkúval?
Figyelt kérdés
Természetesen egy elegáns (lakk)bőrcipővel gondoltam felvenni, nem pedig sportcipővel.
2022. nov. 8. 15:39
11/17 anonim válasza:
Számomra jó lenne a laposcipős randi is.
12/17 NTBS válasza:
Szerintem nincs baj a lapos cipővel.
13/17 anonim válasza:
Alapból sokkal jobban szeretem ha egy csaj maggassarkúban van, de mindehogy tökéletesek!
14/17 anonim válasza:
Ez a kép vótmá. Uram, kérem ne posztoljon időközönként ugyanarról a fétiséről.
15/17 anonim válasza:
Még megvágni sem sikerült a képet rendesen paintben. x"D
16/17 hosszúhajú válasza:
őszintén: ez sehogy sem izgató ( nőket szeretem ) mert semmit nem kell tenni érte - még az nap meglesz. ez meg nem egy izgató érdekes érzés, mert pár óra és kész. ha fel akarod kelteni az érdeklődését, ezzel felkelted és még aznap kioltod. ennyi. ha hosszabb lenne a szoknya, akkor persze magassarkú, de könyörgőm nem kell égig erő magassarkú, csak végleteket ismertek? vagy balerina vagy 14 centi sarok, elég egy pici sarok is.
17/17 mikeXxX válasza:
Napi kamu kèrdès ! Mire jó ez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!