Hol találok szövetkabátot?
Olyat szeretnék, ami nem annyira nőcis, nem tűsarkúhoz illő.
Lehetőleg budapesti vagy szegedi boltokat írjatok:)
Jaj fejezzétek már be ezt a [link] linkezést, már nagyon uncsi és ráadásul közhely is. A másik meg, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésre meg lehet találni google-n a válaszokat!! De nem általános véleményekre (amik fent a neten és vagy igazak vagy nem) kíváncsi az aki felteszi az adott kérdést, hanem személyes információra, tapasztalatokra! Ezt miért nem lehet felfogni???
A kérdésedre pedig a válasz: Én Cosmosban vettem az én kabátomat 2500 Ft-ot volt:P A Westendben biztosan van ilyen bolt, vagy plázákban! És teszem hozzá, nem lustaság ha megkérdezi, hogy hol lehet pontosan kapni, mert legalább tájékozódik és a lehető legjobb lehetőseéget szeretné megtalálni! Ez miért baj?????
(Le lehet engem is nyugodtan pontozni, mert abszolut nem érdekel, csak annak a pártját fogom akinek igaza van! Ha nem tetszik, nem kell elolvasni a kérdést! Ennyi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!