About You rendelés törlése?
Figyelt kérdés
Rendeltem az About You-ról, de szeretném törölni a rendelést.
A rendelt ruha mellől eltűnt a rendelés törlése gomb, úgyhogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy szeretném törölni a rendelésem.
Ezután kaptam róla egy email-t, hogy a ... számú rendelésem törölve lett. Ez volt 2 napja, viszont ma reggel jött egy email, hogy a csomagom úton van, 11.05-11.07 a várható kiszállítás.
Ilyenkor mi a helyzet, mégsem törölték akkor a rendelésemet?
Mondhatom azt a GLS futárnak amikor hozza, hogy nem szeretném átvenni, vagy pedig mindenképpen át kell ezt venni és utána tudom csak visszaküldeni? Esetleg még most nem tudok ellene tenni valamit?
2022. nov. 3. 06:11
1/1 anonim válasza:
Amikor megkapod sms-ben vagy emailben az értesítőt a szállítás időpontjáról, akkor hívd fel a futárt, hogy ne vigye ki a csomagod mert nem szeretnéd átvenni. Semmi gond nem lesz belőle, de így legalább nem kell feleslegesen kimennie hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!