Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Munkahelyi öltözködésbe mi...

Munkahelyi öltözködésbe mi fér bele?

Figyelt kérdés

Közepes méretű cég, irodai munka,

dress code nincs (vagyis nem hallottam róla fél év alatt, hogy lenne). Ilyen esetben pl spagetti pántos vagy ujjatlan felső, crop top magas derekú nadrággal vagy szoknyával (amiből nincs kint a has, max 1 centi bőr a deréknál vagy annyi se) belefér még? Vagy az már “túl szexi”, illetlen? És rövidebb ruhák? Olyan, ami mondjuk combközépig ér, de nem nagyon kivágott, nem áttetsző stb. Meg harisnyák? Nem necc, de mondjuk rombuszmintás, csipkés, pöttyös..? A hétköznapokban meg korábban az egyetemen inkább ilyen ruhákat hordtam. A munkahelyen nem mertem eddig csak majdnem térdig érő ruhákat meg zártabb felsőket, harisnyát is csak egyszínűt, de hiányzik nagyon. Ti mi az amit még felvesztek ott?

2022. okt. 30. 20:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
18%

Hát az idióta te vagy, elolvastad amit írtál?

". Ilyen esetben pl spagetti pántos vagy ujjatlan felső, crop top magas derekú nadrággal vagy szoknyával (amiből nincs kint a has, max 1 centi bőr a deréknál vagy annyi se) belefér még? Vagy az már “túl szexi”, illetlen? És rövidebb ruhák? Olyan, ami mondjuk combközépig ér, de nem nagyon kivágott, nem áttetsző stb. Meg harisnyák? Nem necc, de mondjuk rombuszmintás, csipkés, pöttyös.."

Ezek munkahelyre nem valók, kivéve, ha a piros lampas házban dolgozol, mert akkor ok.

2022. okt. 30. 21:18
 12/25 anonim ***** válasza:
47%

"10/11 A kérdező kommentje:

Amúgy senki nem hord ilyen office dess code dolgokat, mint a linken. Csak farmert meg pulcsikat, de én azt meg nem szívesen. Persze vannak szövetnadrágjaim, de inkább úgy öltöztem/öltöznék mint amit linkeltem. De ezek szerint lehet jobb hagyni a továbbiakban is..:/"

Akkor mi a kérdés B+??? viselj te is farmert, meg pulcsit. Mellesleg attól, még te lehetsz elegáns egy kosztümmel.

2022. okt. 30. 21:26
 13/25 A kérdező kommentje:

Direkt ki volt emelve a leírásban, hogy semmi olyan ami túl sokat mutat.. De persze, csak a piros lámpás negyedben hordanak nők térd felett érő ruhát meg pántos felsőt, hogyne.

A többiek nyilván azért öltöznek úgy, mert az utcán is mindig úgy öltöznek.

De lehet rád hallgatni végülis, mert tuti sokan vannak mindenhol az ilyen mindent minél negatívabban értelmező savanyú uborkák :)

Szóval jobb lehet elkerülni a mindenre is élesedő szúrós tekintetük.

2022. okt. 30. 21:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem azzal van itt a baj, ha azt mondod hogy irodába nem kéne. Hanem azzal, hogy leigénytelenezel olyan teljesen normális ruhákat, amiket a nők nagy része hord.
2022. okt. 30. 21:53
 15/25 anonim ***** válasza:
12%

14.

"macskanadrág" Sok nő viseli utcán. De attól cigóprostis.

2022. okt. 30. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
24%
" 1 centi bőr a deréknál" nem munkahelyre való. A "kipakolás" és az apácaruha között van átmenet. Kicsit lazíthatsz az átlagon, de csak mértékkel.
2022. okt. 30. 23:14
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a cuccok tök okék...egy lakásos prostinak. Irodába viszont illik visszafogottan óltözködni.
2022. okt. 31. 00:38
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk fiatalos a csapat, nyáron két modell alkatú lány öltözködik majdnem így, mert nincs klíma. Számomra inkább az a kérdés, hogy Nálatok takarékoskodás nincs, mert nekem nemhogy a hasam nincs kint, hanem egy pont hosszabb pulcsi, meg egy [link] mellény is van rajtam az irodában jó egy hónapja.
2022. okt. 31. 08:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csini, siman belefer, de en ferfi vagyok 😀
2022. okt. 31. 16:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én melltartót nem hordok,nem érdekel kinek tetszik.Azt vedd fel amiben jól érzed nagad.
2022. okt. 31. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!