Programozóként van dress code a munkahelyeden?
Figyelt kérdés
Nálunk nincs, simán mehetek papucsban is, ha akarok.
Kíváncsi vagyok, ha váltanék, mire számítsak. Gondolom a papucsért megszólnának máshol, de rövid nadrágért, vagy a kapucnis pulcsi simán elmegy, akár interjún. Jól gondolom?
Ami köztudott úgymond: Morgan stanley kivételt képez, mert ott szövetnadrág (kivéve pénteken), meg ing. De ott nem dolgoztam, viszont ez azért eltántorított, hogy egyáltalán komolyan vegyem az interjút :D
2019. jún. 6. 23:35
1/4 anonim válasza:
nem sok helyen, foleg hogy hiany van beloluk
En neha melegitobe megyek melozni :D
2/4 anonim válasza:
Minél igénytelenebb és kockább,annál jobb.
3/4 anonim válasza:
Szüleim programozók, az ő munkahelyükön sokáig kötelező volt mindig 'elegánsba' menni, mert egy légterű volt az iroda, és ha valami tárgyalás volt pl cégigazgatókkal, akkor jól kellett festeni. Azóta átépítették az irodát, a dress codeon is enyhítettek, de rövidnadrágban, ujjatlan felsőben és melegítőben továbbra sem lehet menni. Állásinterjúra meg főleg
4/4 anonim válasza:
Morgan Stanley-n kívül nem tudok cégről, ahol lenne. Én nő vagyok és szeretek öltözködni, de kiborzasztana, ha ki kéne öltöznöm a monitoromnak, többek között ezért se jelentekeznék a Morgan Stanley-hez. :D Sok helyen szerintem úgy öltözöl, ahogy akarsz, mehet a melegítő, papucs, pizsama, hotelből lopott köntös. IT-s cégek többnyire lazák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!