Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord szinte mindenki...

Miért hord szinte mindenki csak fekete, fehér, szürke, kék ruhákat?

Figyelt kérdés

Olyan lehangoló látni, hogy itthon semmiféle kreatívitás nincs a színesebb ruhák viselésében. A többség feketét hord monokrómban vagy fekete-barna kombóban hord.

Mintha sokan félnének az erősebb színektől (lila, magenta, naranncssárga, sárga, zöld, ibolya).

Pedig ha mértékkel használ erősebb színt valaki, akkor sokat dob a megjelenésén.

2022. okt. 28. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem szeretem az élénk színeket magamon, szinte fizikailag rosszul vagyok tőle ha viselnem kell.
2022. okt. 29. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy engem is zavar.

Pont beszéltem egy ismerősömmel, hogy mikor pl. 8 éves voltam, mindenki járt zöldben, sárgában, kékben, pinkben... Ma meg minden mai o. Társam fekete fehér, haspólók, fekete gatya, fekete póló.

Kabátok is feketék.

Olyan mintha az eladók/gyártók azt hinnék csak mert 17 évesek vagyunk már nem szeretjük a színeket.

Nekem csak fekete kabátom van, mert egy boltot nem találtam ahol kaphatok lilát vagy kéket ami tetszik.

A szürkét meg rühellem.

Hova lettek a színek??

2022. dec. 5. 20:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés, de én azt nem értem hogy hirdetik hogy merj egyéni lenni, ehhez képest kb. mindenki fekete/barna/szürke ruhát hord télen is. Semmmi szín. Nem arról van szó, hogy papagájnak kell öltözni, de ha becsempészünk egy erősebb színt és mellé valami semleges színt veszünk fel, feldobja a megjelenést.
2022. dec. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!