Miért hord szinte mindenki csak fekete, fehér, szürke, kék ruhákat?
Olyan lehangoló látni, hogy itthon semmiféle kreatívitás nincs a színesebb ruhák viselésében. A többség feketét hord monokrómban vagy fekete-barna kombóban hord.
Mintha sokan félnének az erősebb színektől (lila, magenta, naranncssárga, sárga, zöld, ibolya).
Pedig ha mértékkel használ erősebb színt valaki, akkor sokat dob a megjelenésén.
Én szeretem a feketét. De tetszene a fekete - piros és/vagy narancs kombó is, de hiába keresek, nincsenek cuccok a méretemben. XXXL.
A judo és birkózó múlt "hátránya".
A fekete egyszerre klasszikus, elegáns és vagány.
Semmi hiányérzetem nincs, ha - mint az esetek legnagyobb százalékában - tetőtől talpig ebbe a színbe öltözöm.
Ugyanakkor a gardróbom másik fele tele van mindenféle izgalmas színű és anyagú, nem éppen hétköznapi holmival, ugyanis ‘70-es és ‘80-as évek őrült dark, újhullámos nő lennék.
Eddig jóval nehezebben találtam olyan árnyalatokat, amiket szeretek és jól mutatnak rajtam, mert minden üzletben csak bézs, seszínű barnás és halovány tört színek virítottak, de az utóbbi egy évben több érdekes, tiszta színt láttam hétköznapi üzletek kínálatában is, - zöld, lila, levendula, sárga, magenta, azúrkék, hideg piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!