Hol vegyek melltartót?
Sokat fogytam, kicsit lóg a mellem, de nem vészes. C-s kosár nagy, B-s általában kicsi. Olyan kosarút szeretnék, amiben nem kell igazgatni a mellem és nem is esik ki belőle. Vannak erre való "speciálisabb" melltartók? Push up megoldás lehet, hogy jobb legyen a tartás?
Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem találok magamra valót.
Ha épp két kosárméret között vagy, érdemes mindkét méretet felpróbálni. Rengeteg helyen van jó melltartó, csak próbálgatni kell.
Ha dilemmázol, megkérdezheted - méret megadással - Molnár Tímea stílusmentort. Tudom ajánlani, a melltartó kisokos oldalát.
Köszönöm szépen.
Nem a mérettel voltak elsősorban problémáim, hanem a kosár kialakitasaval, mert alulról nem tartott rendesen.
Végül délután a New Yorkerben találtam Balconette szabásút, ami szerintem innentől a kedvencem lesz, mert alulról erősen tart.
3-as mit érez amúgy? Miért jó másnak kiadni magad, ráadásul ismeretlenül?
Furák az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!