Milyen melltartót vegyek?
Figyelt kérdés
Méreteim:
mell felett :80cm
mell 87cm
mell alatt 78cm.
Az a problémám,hogy a neten 80/A melltartót írnak, viszont, nem talàlom a megfelelő fazont számomra. A problémám az, hogy : mintha a mellem nem férne bele a melltartóba, és a melltartó túl kidodorodik a póló alól, a köríve.
Esetleg,aki bralette melltartót hord, hol vásárolja? Szerintem ez a fazon lesz számomra a jó.
A heten szeretnék új melltartót vasárolni. Tanácstalan vagyok kicsit.
2021. júl. 19. 21:00
1/6 anonim válasza:
Tezenisben nézz körbe, sokféle fazon van, és fel is lehet próbálni őket.
2/6 anonim válasza:
Ha a Triumph üzletbe bemész, akkor ott segíteni fognak, hogy megtallád a megfelelő méretet és fazont. Nekem segítettek. Igaz nem olcsók, de megéri, mert azok évek múltán is melltartó fog maradni.
3/6 anonim válasza:
Én a H&M-et ajánlom.Jó A-s mereteik vannak.Nekem is onnan volt az első.Elsőre ne rendelj sztem.
5/6 anonim válasza:
4# latom pici a pocsod ugyhogy jottel mast b@szogatni
6/6 anonim válasza:
#5 Tévedsz, kb. ugyanekkora a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!