Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót vegyek?

Milyen melltartót vegyek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és ha szégyen ha nem lógnak a melleim sajnos. 85/D a mellméretem. Tudtok ajánlani olyan melltartót amit mondjuk pánt nélkül is tudok használni? Próbáltam már néhány melltartót, de a pántjuk nélkül nem tartják meg a mellem.
2021. márc. 9. 21:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Láttam neten olyat, ami megemeli a mellet és lehet pánttal is használni, de most nem találom hiába keresem.
2021. márc. 9. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Mellettem nem kellene hordanod ;)
2021. márc. 9. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen pántos, méghozzá vastag pántos melltartóban lenne érdemes gondolkodnod. Igen, tudom, ez elsőre nem hangzik valami szexin, de hidd el, hogy az lesz a szexi, ami szépen tartja a melledet, nem buggyansz ki belőle sehol, és nem őrülsz meg a szorítástól 2 óra viselés után.

Ha kinyitnak az üzletek, érdemes elmenni egy fehérnemű szaküzletbe, ahol segítenek neked kiválasztani a megfelelő darabot. Kicsit zsebbenyúlós lesz, de hidd el, hogy minden forintot meg fog érni, ha lesz pár kényelmes, szép, tartós melltartód.

2021. márc. 9. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem D kosárral már nem opció a pánt. Ahogy előttem is leírták, vagy nem tartana, vagy szorítana, mint atom. Az pedig egyáltalán nem cél, hogy kényelmetlenül érezd magad egész nap.
2021. márc. 10. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!