Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem van ezzel gondom?...

Csak nekem van ezzel gondom? A srác minden randira ugyanabban a melegítő nadrágban jött el eddig. Utcara is. Illik ez?

Figyelt kérdés
Mindenhova, utcára, randira, munkába is ezzel a nadrággal megy.

2022. okt. 25. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz és igénytelen látszatot kelt. Főleg randira felvenni. Erdőbe sétálni meg kutyát levinni oké, de az hogy randira melegítőben elmenni hát az szerintem nagyon nem oké.
2022. okt. 26. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Sztem a válaszolók nagy részének kimaradt, hogy ugyanarról az egy darab nadrágról beszélünk.

Attól függően, hogy mit dolgozik és mi a randin a program, nem biztos, hogy gáz a melegítő, de mindig ugyanaz?

2022. okt. 26. 12:41
 13/16 NTBS ***** válasza:
74%
Egy randira a férfi is öltözzön már fel normálisan.
2022. okt. 26. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 ha a randi egy erdei séta (voltam már ilyen randin, jó volt), akkor is legyen rajta chino vagy mi?
2022. okt. 26. 18:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Istenem, mindenki ezzel az erdei sétálással jön. Nem az volt. Moziba mentünk randiznj... :D
2022. okt. 26. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Fèrfikènt írom hogy szerintem is ritka igénytelen. Általában ilyen rossz arcú, piti bűnöző kinézetű embereket szoktam látni nagyvárosokban melegitőben látni. A sportolókat nem számítva persze.
2022. okt. 27. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!