Csak nekem van ezzel gondom? A srác minden randira ugyanabban a melegítő nadrágban jött el eddig. Utcara is. Illik ez?
Figyelt kérdés
Mindenhova, utcára, randira, munkába is ezzel a nadrággal megy.2022. okt. 25. 08:43
A kérdező szavazást indított:
Proli dolognak tartom
Hát nem örülnék neki, de elfogadnám
Teljesen rendben van
37 szavazat
1/16 anonim válasza:
Igénytelen lehet más dolgokban is.
2/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy több egyforma is van neki ??
3/16 A kérdező kommentje:
Nem. Ez az egy van belőle.
2022. okt. 25. 10:09
4/16 anonim válasza:
Lehet most ez sokaknak nem fog tetszeni, de engem is kiakasztana ez. Látom, hogy ez most nagyon megy, én is nagyon sok lányt és fiút is látok melegítőben mászkálni, de én azt gondolom, hogy a melegítő otthonra és az edzőterembe való, utcára, iskolába, munkába nem, randira meg pláne nem. Ha valaki eljönne velem melegítőbe randizni, nem keltene túl jó benyomást, akkor sem, ha amúgy van 100 melegítője és igényes. Nekem is van melegítőm, de csakis itthon hordom. Utcára, egyéb helyre igénytelen, randira főleg.
5/16 anonim válasza:
Eleve randira nem megyek melegítőbe!!
Az elegáns ruhával tisztelem meg a másikat.
Az ilyen csak egYet akar… egy a sok moslék numera gyűjtő közül.
F.
6/16 anonim válasza:
Igénytelennek tartom. Nem azt, hogy egy nadrágja van, mert az oké, ha egy sötét színű farmer vagy egy vászonnadrág. De hogy mindenhova mackóalsóban megy, az igénytelenség és udvariatlanság. Randira azért tiszteljük már meg egymást...
7/16 anonim válasza:
Attól függ hol randizunk. Ez egy erdei túra vagy valami ilyesmi..?
De engem amúgy "zavar". Furcsa nekem az, hogy csak egy. Szeretem a vizuális ingereket, a változatosságot, amihez hozzád az öltözködés.
Nem ítélkezem, ha ennek anyagi okai vannak, de egyébként nem mondom, hogy bejön.
8/16 anonim válasza:
Ha melegítőben jönne randira, az kettő lenne egyszerre: első és utolsó.
9/16 anonim válasza:
Én kantáros munkásruhaban megyek randizni.Így egy dolgos,szorgalmas munkásember benyomását keltem.A lányoknak tetszik.
10/16 A kérdező kommentje:
Bennem nem azt keltenéd, de szerencsére eddig olyan lányokkal randiztál, akiknek ez tetszik.
2022. okt. 26. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!