Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki, ha egy fiatal...

Nagyon ciki, ha egy fiatal lány ilyen nagyisan öltözködik? 18/l

Figyelt kérdés
[link]

2022. okt. 18. 03:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem nagyis, bár én nem hordanám a nadrág miatt. Nálam az tiltólistás kiskorom óta. Egyszerűen nem tudom elviselni magamon. De ha neked tetszik hordjad nyugodtan. Ez valóban jobb mint amikor több számmal nagyobb ruhákat hordanak és lóg rajtuk mint tehénen a gatya, na az tényleg igénytelen és gusztustalan. Ezzel különösen baj nincs.
2022. okt. 18. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nagyis, hanem pont jó.
2022. okt. 18. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez inkább 50 éves nőkre jellemző.

Nem ciki, ha te ettől boldog vagy, akkor nyugodtan hord ezt.

2022. okt. 20. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel a viselettel.
2022. okt. 20. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy is és nyugodtan mert elismerni a stílusod és vedd fel ha tetszik
2022. nov. 13. 17:49
 16/16 anonim válasza:

Ez nem nagyis nadrág, hanem nőies. Szerintem egy 18 éves lány, ha ilyet vesz fel, akkor komolyabbnak és érettebnek fog kinézni a kortársainál. Ezzel lehet kitűnni nem az oversize és szaggatott ruhákkal…

[link]

A fenti nadrággal, meg overzize pólókkal és rövid leggings-el inkább nyominak nèz ki ma minden tini, mint menőnek. Olyanak, mintha elfelejtettek volna átöltözni és az otthoni ruhájukba jöttek volna ki az utcára.

Vegyél fel nyugodtan ilyen nadrágot, de ehhez hozzá illő felsőt is kell felvenned nem egy zenekaros pólót.

26F

2023. aug. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!