Mennyi idő után dobjátok ki kedvenc ruha darabjaitokat?
Nekem az a problémám,hogy van amit évek óta hordok és akármennyire le van hordva,nincs szívem kidobni és szó szerint ragaszkodom hozzá:(
Sőt, van amit már egyáltalán nem hordok és még sem tudom ki dobni...Egyszerűen TELE van a szekrényem fölösleges dolgokkal..és Nem Tudok megszabadulni tőlük..
Őszintén életemben maximum 2x szabadultam meg néhány holmitól,azt is elajándékoztam,nem kidobtam és utána még egy ideig rosszul voltam a tudattól,hogy nincsenek már nálam a holmik.
Nem normális ,igaz?
Ti mi alapján dobtok ki ezt-azt? Mikor van az a "pont",hogy oké ,erre már nincs szükség és többet nem veszem fel.. ?
Teszveszen megveszik?
mert egy időben expresszre raktam fel egy két tényleg jó dolgot és nem igazán volt rá érdeklődő :S
Akkor veszik meg ha tényleg jól néz i és nem irreálisan drága. Ha turkáló árkategóriában gondolkozol, el fogják vinni.
Én általában az ilyen ruhákat átalakítom, varrok belőlük valami mást, esetleg barátnőkkel elcserélem.
köszönöm szépen a segítséget :)
De jöhetnek még válaszok az eredeti kérdésre !! :)
Nálam több élete van a ruháknak. ELőször hordom ünnepi alkalmakra (persze csak ha olyan a darab), aztán hétköznapi viselet lesz, s ha már ott sem megy el, akkor otthoni játszós ruha. Most egy farmerommal vagyok így, hogy már a lába között teljesen szét van szakadva, 3 számmal nagyobb, mint én vagyok, de eddig otthonra még elment. De ki fogom dobni. (legalábbis remélem)
Eddig a kharitasznak adtam, vagy a tesómmal, barátnőkkel cseréltük el. De már régóta gondolkodom a teszvesz-en, vaterán, hogy ott adok el dolgokat. Csak eddig még nem mertem belevágni. Pedig sok olyan cucctól meg lehetne szabadulni, amik alig voltak rajtam, szinte még újak.
Köszi a válaszokat:)
Azt hittem csak én tudok nehezen megszabadulni a gönceimtől :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!