Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi idő után dobjátok ki...

Mennyi idő után dobjátok ki kedvenc ruha darabjaitokat?

Figyelt kérdés

Nekem az a problémám,hogy van amit évek óta hordok és akármennyire le van hordva,nincs szívem kidobni és szó szerint ragaszkodom hozzá:(

Sőt, van amit már egyáltalán nem hordok és még sem tudom ki dobni...Egyszerűen TELE van a szekrényem fölösleges dolgokkal..és Nem Tudok megszabadulni tőlük..

Őszintén életemben maximum 2x szabadultam meg néhány holmitól,azt is elajándékoztam,nem kidobtam és utána még egy ideig rosszul voltam a tudattól,hogy nincsenek már nálam a holmik.

Nem normális ,igaz?

Ti mi alapján dobtok ki ezt-azt? Mikor van az a "pont",hogy oké ,erre már nincs szükség és többet nem veszem fel.. ?

2010. szept. 27. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mióta TeszVeszezek rendszeresen selejtezek és amit nagyon nem hordok eladom. Itt az is motivál, hogy a pénzből vehetek olyat, ami éppen tetszik vagy szükségem van rá. Persze vannak olyan darabok, amiktől nem szívesen válok meg, ezeket őrizgetem akár évekig is. Sok mindent szoktam elajándékozni barátnőknek is.
2010. szept. 27. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Teszveszen megveszik?

mert egy időben expresszre raktam fel egy két tényleg jó dolgot és nem igazán volt rá érdeklődő :S

2010. szept. 27. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor veszik meg ha tényleg jól néz i és nem irreálisan drága. Ha turkáló árkategóriában gondolkozol, el fogják vinni.

Én általában az ilyen ruhákat átalakítom, varrok belőlük valami mást, esetleg barátnőkkel elcserélem.

2010. szept. 27. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
A jobb darabokat simán el lehet adni, én már 5 éve használom az oldalt. Persze szükség van jó fotókra, pontos méretekre, jó leírásra és reális árra. A márkás illetve divatos darabokat lehet a leggyorsabban eladni, de ez sem törvényszerű. Az expressz és a többi ingyenes oldal nekem sem jött be. Nemrég találtam egy ruha eladó fórumot, már itt is adtam el : [link] .
2010. szept. 27. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítséget :)

De jöhetnek még válaszok az eredeti kérdésre !! :)

2010. szept. 27. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiket már nem használok vagy oda adom ajándékba barátnőimnek vagy elcserégetünk. Vagy a itt van lent a vörös kereszt szervezet nekik is szoktam ruhát adományozni.
2010. szept. 27. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csakis és kizárólag akkor, ha már tényleg hordhatatlan/javíthatatlan... egyik kínais nadrágom 8 évet húzott le mellettem (és a végén már hetente volt javítva :D)... sajnáltam is nagyon, amikor meg kellett tőle válnom...
2010. szept. 27. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam több élete van a ruháknak. ELőször hordom ünnepi alkalmakra (persze csak ha olyan a darab), aztán hétköznapi viselet lesz, s ha már ott sem megy el, akkor otthoni játszós ruha. Most egy farmerommal vagyok így, hogy már a lába között teljesen szét van szakadva, 3 számmal nagyobb, mint én vagyok, de eddig otthonra még elment. De ki fogom dobni. (legalábbis remélem)

Eddig a kharitasznak adtam, vagy a tesómmal, barátnőkkel cseréltük el. De már régóta gondolkodom a teszvesz-en, vaterán, hogy ott adok el dolgokat. Csak eddig még nem mertem belevágni. Pedig sok olyan cucctól meg lehetne szabadulni, amik alig voltak rajtam, szinte még újak.

2010. szept. 28. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Azt hittem csak én tudok nehezen megszabadulni a gönceimtől :P

2010. szept. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!