Nekem hiányzik az, hogy elegánsan, stílusosan öltözködjünk illetve, hogy legyen egy egységes stílus?
Én pl ma pont elegáns, csinos ruhát választottam. Önként.. Mostanra megbántam.
Régen más világ volt, most nem jó napi 2-3 órát utazgatni, több táskányi cuccal tömegközlekedésen szoknyában, magassarkúban..
Régen a legtöbb ember nem utazott napi szinten 2-3 órákat pl.
#11-es : 99-es buszon mindenki stílusos, haha :D
Nem tudom, akkor velem van baj, biztos. Nekem az egyenruhák is nagyon tetszenek. Pl az olasz rendőrök egyenruháját Armani tervezni, nagyon csinosak. Sőt, a kalauzok is.
#17 vagyok
Attól még hogy nyomjátok rám a pirosat, nem kezdenek el a múltban többet utazni az emberek. :DDD
De írhattam volna azt is, hogy régen még divat volt átadni az ülőhelyet a nőknek, így nem kellett ácsorogniuk.
NEM, nem várom el hogy átadják a helyet. Csak akkor tőlem se várja senki, hogy állandóan csiniben leszek.
Ma már tornacsukára és farmerdzsekire esett a választásom, már most sokkal jobban érzem magam.
Szóval nem, nem lenne jó a kényszeres elegancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!