Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nekem hiányzik az, hogy...

Nekem hiányzik az, hogy elegánsan, stílusosan öltözködjünk illetve, hogy legyen egy egységes stílus?

Figyelt kérdés
Ha megnézel egy régebbi filmet, mondjuk 1980-nál régebbi korokból, akkor az emberek sokkal egységesebben öltöztek. Így volt egy stílus, amit nagyjából mindenki követett és nem volt ilyen össze-vissza az utcakép. Manapság nincs semmi uralkodó stílus, akármiben lehetsz, ami persze kényelmes, de esztétika szempontjából szörnyű.
2022. okt. 11. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A 99 es buszon mindenki stílusos 😃
2022. okt. 11. 15:31
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
A divatmajmok egységesen öltözködnek, nyugodtan lehet követni őket, szerintem ponthogy az egyediség a fontosabb, ne akarjunk másokra hasonlítani és más elvárásainak megfelelni. Szerintem ugyanígy gáz, mint ahogy a felszínesebb ismerőseim a szomszédnak vesznek autót. Természetesen olyat, amit csak hitelből tudnak fedezni.
2022. okt. 11. 15:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal jobb ez igy.. biztos nem allnek be a sorba. Sokat elarul mindenkirol az oltozkodese
2022. okt. 11. 15:55
 14/24 NTBS ***** válasza:
19%
Biztos van még más is. A céges ruhával semmi baj.
2022. okt. 11. 16:04
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Én pl ma pont elegáns, csinos ruhát választottam. Önként.. Mostanra megbántam.

Régen más világ volt, most nem jó napi 2-3 órát utazgatni, több táskányi cuccal tömegközlekedésen szoknyában, magassarkúban..

2022. okt. 11. 16:25
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Régen mitől volt jobb 2-3 órát utazgatni? Ne adj isten a szekrek korszakában, amikor kerülgetted a lószrt meg húztad a szoknyád portban sárban dzsuvában.
2022. okt. 11. 17:07
 17/24 anonim ***** válasza:
62%

Régen a legtöbb ember nem utazott napi szinten 2-3 órákat pl.

2022. okt. 11. 17:59
 18/24 A kérdező kommentje:

#11-es : 99-es buszon mindenki stílusos, haha :D

Nem tudom, akkor velem van baj, biztos. Nekem az egyenruhák is nagyon tetszenek. Pl az olasz rendőrök egyenruháját Armani tervezni, nagyon csinosak. Sőt, a kalauzok is.

2022. okt. 11. 19:46
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Addig mondod ezt, amíg olyan egyenruhát kell felvenned ami nem tetszik.
2022. okt. 11. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

#17 vagyok

Attól még hogy nyomjátok rám a pirosat, nem kezdenek el a múltban többet utazni az emberek. :DDD

De írhattam volna azt is, hogy régen még divat volt átadni az ülőhelyet a nőknek, így nem kellett ácsorogniuk.

NEM, nem várom el hogy átadják a helyet. Csak akkor tőlem se várja senki, hogy állandóan csiniben leszek.

Ma már tornacsukára és farmerdzsekire esett a választásom, már most sokkal jobban érzem magam.

Szóval nem, nem lenne jó a kényszeres elegancia.

2022. okt. 12. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!