Melyik zoknimárka alkalmas hosszútávra?
Tehát bővebben arra volnék kíváncsi, hogyha cirka mind az 50 pár zoknimat egységesíteni szeretném, hogy ne menjen el mindig félóra a párosítással, mert ahány pár, annyi féle és színű, akkor melyik megfizethető márka régóta, és a jövőben várhatóan még nagyon sokáig gyártásban lévő zoknijaiból vásároljak?
Azért e kérdés, mert egyszerre nem cserélném le mindet költségvetési és elhasználódottsági okokból. Az is egy opció, ha csak az 50 közül 5 féle zoknim lenne, akár csak színben, kíváncsi vagyok, ki hogyan tenne, ha hasonló "problémával" küzd. :-)
Vegyél csak feketét, vagy csak fehéret, esetleg szürkét. Zokniból sosem vettem márkásat, főleg a szabadkai piacon vettem őket. Egész jól bírták. Viszont jópár éve szinte nem is hordok zoknit, csak harisnyazoknit, vagy harisnyát. A harisnyával nincs is baj, de a harisnyazoknikkal, főleg a bőrszínűekkel én is sokat szenvedtem mosás után, mivel bőrszínből is van 3-4 árnyalat, és gyakran jártam úgy, h az egyik lábamon világosabb, a másikon sötétebb színű volt... Én azt csináltam, h 100ft-os boltban lehet kapni zoknicsipeszt, és miután levettem, vagy ha akkor nem is, mielőtt a szennyesbe dobtam, összecsíptettem őket és úgy mostam ki. Egy az, h terigetni is egyszerűbb volt, és mindnek megvolt a saját párja. Szerintem próbáld ki te is nyugodtan.
30/n
Szia!
Erre már én is gondoltam, de nem tudom, hogy srác létemre képes lennék-e bíbelődni zoknicsipesszel. :D
Mosni én úgyis csak akkor mosok, miután már az utolsó pár rajtam van, összemosásból biztosan nem lenne gond, már csak azért sem, mert fehér színűm sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!