Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az esküvőre?

Mit vegyek fel az esküvőre?

Figyelt kérdés

Október végén megyek egy esküvőre és semmi ötletem nincs hogy mit vegyek fel. Gondolom akkor már nem lesz a legjobb az idő úgyhogy úgy kell gondolkozzak.

Az interneten se találok semmi jó ruhát.

Ki mit venne fel október végi esküvőre?

Köszi az ötleteket.

2022. okt. 10. 20:29
 1/3 Canaan ***** válasza:
100%

Szia

Ez sok mindentől is függ. Hány éves vagy?

Első sorban mégis csak egy esküvő, szóval 2 választásod van. Vagy vastag harisnyával, szoknyával,zárt orrú magassarkúval felveszel egy elegáns hosszú ruhát amihez keresel színben passzoló blézert. Ha van kedved és nem ragaszkodsz a ruhához akkor viszont választhatsz egy női öltönyt is. Felveheted szoknyával,vagy nadrággal, egy szép ingel és egy zakóval. Esetleg egy elegánsabb alkalmi overál is szóba jöhet egy zakóval.

Remélem tudtam segíteni.

2022. okt. 10. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia.

23 éves vagyok. Az esküvő pedig zárt térben lesz, úgyhogy úgy gondolom hogy ott csak jó idő lesz. Viszont nagy költségekbe nem szeretném magam vágni.

Köszi az ötletet.

2022. okt. 11. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Feketét, fehéret nem illik felvenni. Valami szép, színes ruhát, amihez egy blézert is fel tudsz venni.
2022. okt. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!