Hol vegyek esküvőre ruhát?
Figyelt kérdés
Kecskeméten éa környékén szeretnék venni egy szép, elegáns ruhát, de nem annyira drágát. Max 10 ezer amit rá költenék, tudnátok ilyen boltokat, butikokat mondani ahol ezen az áron tudok beszerezni ruhát?2019. aug. 14. 15:28
1/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy te a menyasszony vagy, a vőlegény, az örömanya, nyoszolyólány, vőfély, egyszerű vendég, vagy az anyakönyvvezető?
2/5 A kérdező kommentje:
Csak egy vendég.
2019. aug. 14. 17:06
3/5 anonim válasza:
Bárhol ahol árulnak elegáns ruhát.
4/5 anonim válasza:
Most elég nagy akció van mindenhol. Blue Velvet, Masni, Démon, MisticDay (bár én ilyen alkalmakra nem veszek magyar készítős ruhát, mert tömeg cucc, legutóbbi esküvőn ahol voltam 10ember volt ugyan olyan MisticDay ruhában).
5/5 anonim válasza:
Turkáló. Elegáns cuccokból nagy választék szokott lenni a legtöbb helyen és ezeket azért tipikusan nem hordta szét az előző tulaj se, max 1-2 alkalommal lehetett rajta. Vettem én már címkés ruhát is, meg eredeti áron 45.000 körüli ruhát fillérekért, ténynek érdemes szétnézni.
Eddig még nem jött szembe velem ugyanolyan ruha, ami a h&m meg a helyi kis butik kínálata mellett tényleg megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!