Mit vegyek fel esküvőre?
Figyelt kérdés
Esküvőre vagyok hivatalos, mit vegyek fel? Fekete bőrszoknyára és hálós (a visszafogottabb fajtából) felsőre gondoltam tűsarkúval. El lehet így menni, nem tudom mennyire illene oda?!2019. máj. 14. 16:52
1/6 anonim válasza:
Nem illene oda...nincs valami konszolidált ruhád? Elvileg feketében sem illik menni (se fehérben ugye) szerintem a tűsarkút is hanyagold nem buliba mész. Ha templomi lesz pláne.
2/6 anonim válasza:
Hát sem a fekete, sem a bőr, sem a hálós felső nem való esküvőre. Keress valami szép szoknyát egy egyszerű felsővel, vagy bluzzal. Lehet a szettben fekete, de ne minden legyen az.
3/6 anonim válasza:
Én inkább egy ilyet vennék fel: [link]
4/6 anonim válasza:
Ezeket semmikeppen, egyaltalan nem illik eskuvore. Valassz valami mintas ruhat, lehetoleg ne feheret es ne feketet, tusarku megfelel, ha tudsz benne jarni es esetleg kibirod, mig tart a szertartas (en a lakodalmon mar at szoktam venni, kenyelmesebb).
5/6 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos semmilyen elegánsabb ruhám, kb csak fekete és fehér darabjaim vannak, fekete alj, fehér felső sem lenne jó?
2019. máj. 15. 06:23
6/6 anonim válasza:
Az mar jo lehet, a kerdesben leirt koncepcio viszont nem lesz jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!