Mit vegyek fel esküvőre?
S. O. S
Fogalmam sincs mit vegyek fel. Milyen színű ruha tilos??
Nekem van egy fekete de azt mondják az gáz a színe miatt.. Most mit csináljak? Miért nem jó az elegáns fekete??
Fekete, fehér és piros nem való az esküvőre.
A fekete a gyász színe, a fehér a menyasszonyé, a piros meg a menyecskeruha színe hagyományosan. (A pirosat be lehet helyettesíteni azzal, ami a menyecskeruha, ha más színt választ az ara.)
Ez az illendőség hagyományosan, ma már sokakat nem érdekel, miben mész, ha nem öltözöd túl a menyasszonyt.
Neked ha szólnak a feketéért, akkor nálatok erre nyilván odafigyelnek még, tehát, igen, a fekete ruha kerülendő.
Ha nagyon nincs más, akkor egy ezüst vagy színes övvel, táskával, kiegészítőkkel, színben passzoló ékszerekkel... szóval dobd fel, hogy ne a fekete legyen a hangsúlyos. De ezt tényleg akkor, ha nagyon nincs más.
Én számtalan esküvőn voltam, ahol volt fekete-fehér meg piros, és soha senkit nem érdekelt.
Az örömanya konkrétan sötétkékben volt, ami már 5 méterről is feketének hatott.
Én a meleg miatt nem viselek nyáron sötét színeket, de pl egy bordó is tökjó választás lehet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!