Miért nem bírnak leszállni rólam a barátaim a hülyeségeikkel az öltözködés terén? :/
Hello.
Az a helyzet, hogy rettenetesen elegem van már néhány osztálytársamból. Állandóan akármit veszek, mindig megszólják, akármi is az. Mivel az anyagi helyzetünk kevésbé engedi meg, ezért inkább a középkategóriás üzletekben (H&M, C&A, ilyesmik) vásárolok.
De állandóan jönnek azzal, hogy a márka így, a márka úgy. Én nem érzem szükségesnek, hogy kidobjak 20000Ftot egy kabátra, csak azért mert ott van rajta 1 adidas logo. Megelégszem 1 kevésbé márkással, de olcsóbbal és néha tartósabbal/jobb minőségűvel is.
De ezeket hiába mondom nekik, nem értik meg. Cipőből azért veszek szintén középkategóriásat, mert szinte minden hónapban nő 1 számot a lábam (már most 44es, nyáron csak 43as volt), és gyorsan kinövöm a cipőket.
Turkálókba is jártam már, kedvelem a helyeket mert jók a cuccok, de pl. ha ez a dolog kitudódna, engem a sárga földig aláznának... :S
Mit tegyek velük, hogyan álljak a dolgokhoz? Nekem nem kell Nike logo valamimre, hogy jól érezzem magam. Már a lányoknál sem merek akármit is csinálni, mert már attól tartok hogy leszólja valamimet. Pedig nem járok ősrégi ruhákban, szeretek jól öltözködni, csak kevésbé márkás cuccokkal jó áron.
Tehát mit tegyek velük? Ne hallgassak rájuk? Már fogalmam sincs, mit gondoljak magamról...
Bocs, kicsit hosszú lett, köszi ha végigolvastad, és a válaszokat is kössz előre.
F/14
Köszönöm a válaszokat, most azt hiszem kicsit több önbizalmat ,,kaptam. :)
Szerencsére már csak 1 évet kell kihúznom velük, de attól tartok, hogy ez középsuliban sem lesz másképp... :S Habár igyekszem valami jobb hírű suliba bejutni, mivel az iskolai eredményeimmel nincsenek gondok. Remélem ott értelmesebb társaság lesz.
Én hiába mondom nekik, hogy nem az érdekel van e logo vagy nem, hanem a minősége. Habár nem tudom hogy álljak hozzájuk, pár napja az egyik azok közül aki leginkább rám van szállva, közölte, hogy ha az ő pulcsiján nem lenne 1 adidas logo, akkor fel sem venné. Na, erre aztán nem tudtam reagálni.
Akkor azt hiszem tényleg nem fogok foglalkozni velük. Az ápoltsággal amúgy nincs gond, azzal foglalkozom. :) Azt nem mondom, hogy azért csinálják, mert irigykednének rám, mivel ha a valós tényeket nézzük, akkor nem nagyon van okuk pont rám irigykedni.
Mikor a múltkor kijelentettem, hogy addig amíg nem az anyjuk/apjuk keresi meg nekik a pénzt ezekre a ruhákra, addig maradjanak kussban. Utána persze még én voltam a ,,csóró", ahogy ők fejezték ki magukat. Mert hogy a szüleim épp mást dolgoznak. És én erről aztán annyira tehetek, de ezt inkább nem tettem szóvá. Akkor és ott nem sokon múlott, hogy nem ütögettem ki a fogaikat.
Itt már rájöttem, hogy ezeknek aztán észérvekkel magyarázhatok, de ha nincs mivel felfogni, felesleges...
Amúgy mindegyikük az a fajta, akinél ,,menő" dolog, ha valaki szeptemberben beszerez 10-11db 1est. Főleg hogy felvételi is lesz. De aztán én vagyok a stréber, mert szeretném mire alapozni a jövőm 1 jó középiskola révén, és ezért teszek is. Szóval teljesen tanácstalanul álltam ahhoz, mit kezdjek ezzel a pár barommal...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segíttettetek. Megfogadom a dolgokat, mostantól nem érdekel hogy mibe kötnek bele a ruhák terén. Ha ennél nincs jobb dolguk, akkor meghagyom nekik az élvezetet...
Pozitív hozzállás..ez a jó.:D(Y)
Ne foglalkozz velük,csak mosolyog rajtuk..én ezt tanácsolom.:)
Hát,remélem a középsulidba nem lesznek ilyen emberek..:) (Amúgy nálunk is volt ilyen aki menőnek gondolta magát,hülye volt,mint a segg..bocs,de nincs rá jobb szó..xD:S:S )
Nem kell velük törődni, hidd el, te sokkal egyedibb ember leszel, mint ők a tömegcuccaikkal. :)
Egyébként szerintem is a Guccinál meg ezeknél kezdődik a nagyon márka. :D Addig meg... nézd meg hány ember futkos adidas cipőben. :D És hány futkos igazi lujivuttyon táskával? :D :D Egyse. ;)
És egyébként kiváncsi lennék, hogy ezek az emberek mire verik magukat. Kiderülne, hogy minden ruhájuk hamisitvány? :)
meg vagy áldva ezekkel az ismerősökkel,
szerintem az a gáz amit ők csinálnak, te úgy tűnik rendben vagy,
Egy cipőben jársz velem.
Csak annyi ,hogy engem anyám és a mamám nevel apám letagad .Nekünk még ilyenekre sincs pénzünk. Kínai ruhákba járok , vagy a szomszédaink használt ruháiba . Osztályomban mindenki lenéz pedig nincs miért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!